Vajon mi az, ami lázba hozza a bocikat? Régen láttál ilyen cuki és vicces videót!

A tehenekről legtöbben alig tudunk valamit. Tejet adnak, füvet esznek és miattuk van Milka és Boci csoki. Azonban azt kevesen tudják, hogy kifejezetten intelligens és érdeklődő, kíváncsi állatról van szó, aki nem rest a testmozgásra sem, ha érdekli valami.


Ahogy mi emberek, úgy a tehenek is nyitottak és érdeklődőek az újdonsággal szemben. Számunkra vicces lehet, hogy mennyi minden hat ilyen módon a tehenekre, de, ha jobban belegondolunk azért a legelőn ritkán látni távirányítós kisautót.

Hiszen pontosan ez az, amivel ezt az új-zélandi csordát meglepték. Érdemes végignézni és jót derülni rajta, ahogy a csorda egyként kajtatja a kisautót. Ha belegondolunk a videót nézve, hogy mennyire nem vagyunk tisztában mindennapi tejünk forrásának szokásaival... Pedig nem is buták, sőt: okos állatok! :)
Nyitókép: scpr

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!


NAPI BOLDOGSÁG