A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Comedy Centralon minden héten futó természetfilmes sorozat, A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Ha még nem ismered A Betondzsungel Ösvényein című websorozatot, akkor ezt nagyon sürgősen pótolnod kell! A heti adagokban kiporciózott, néhány perces áldokumentumfilmek humoros módon közelítik meg a legkülönfélébb szakmákat, generációkat, szubkultúrákat, melyek megtalálhatók a budapesti betondzsungelben.

Jivens O. Breewenses, a neves természettudós ezúttal Budapesten forgat. Rutinos stábjával együtt elszántan veti bele magát a nagyváros dzsungelébe, hogy becserkéssze azokat a nagyvárosi létformákat, amelyeket mi, átlagos városlakók csak messziről, bizalmatlanul, netán kicsit félve szemlélünk. Kamerájával olyan helyekre és olyan nagyvárosi szubkultúrákba is elvezet minket, ahová egyébként soha nem nyerhetnénk bebocsátást.


Míg mindenféle névtelen brit tudósok általában hosszas, ámde értelmetlen kutatásokkal jutnak evidens eredményre, a nemzetközileg is elismert Jivens O. Breewenses a terepen, sokszor saját testi épségét is veszélyeztetve, különböző törzsek viselkedését kutatva rakja le az etnológia újabb és újabb mérföldköveit, amerre jár. Mostanában épp Magyarország betondzsungelének ösvényein.

Ízelítőül jöjjön az egyik epizód:

Mi köze a kincskeresésnek a párzási ösztönhöz? Tudományosan bebizonyosodott, hogy sokkal több, mint hittük volna.

A Kincskeresők veszélyes törzse igen aktív a párválasztási időszakban. Ilyenkor hangjeleket küldenek a női egyedek számára:Figyelem: ez bizony egy POÉN VIDEÓ. Ajánlott humorral fogyasztani! :)

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

Budapest: az egyik legélhetőbb és a legszebb város a kontinensen (videók, amiktől még budapestiként is lehidalsz)

Legalábbis az Expedia utazási oldal szerint a magyar főváros nem kevesebb mint a legszebb és legélhetőbb a vén Európa kontinensén. Nos, mi ezzel biztosan nem fogunk vitatkozni!

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

Kreatív munkássrácok: tarolt ez a zseniális betonozós videó!

Letarolja a Facebookot ez a zseniális betonozós videó. Ha nálad is aktuális felújítás, építkezés, gyakorolhatod a technikát.


NAPI BOLDOGSÁG