A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Comedy Centralon minden héten futó természetfilmes sorozat, A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Ha még nem ismered A Betondzsungel Ösvényein című websorozatot, akkor ezt nagyon sürgősen pótolnod kell! A heti adagokban kiporciózott, néhány perces áldokumentumfilmek humoros módon közelítik meg a legkülönfélébb szakmákat, generációkat, szubkultúrákat, melyek megtalálhatók a budapesti betondzsungelben.

Jivens O. Breewenses, a neves természettudós ezúttal Budapesten forgat. Rutinos stábjával együtt elszántan veti bele magát a nagyváros dzsungelébe, hogy becserkéssze azokat a nagyvárosi létformákat, amelyeket mi, átlagos városlakók csak messziről, bizalmatlanul, netán kicsit félve szemlélünk. Kamerájával olyan helyekre és olyan nagyvárosi szubkultúrákba is elvezet minket, ahová egyébként soha nem nyerhetnénk bebocsátást.


Míg mindenféle névtelen brit tudósok általában hosszas, ámde értelmetlen kutatásokkal jutnak evidens eredményre, a nemzetközileg is elismert Jivens O. Breewenses a terepen, sokszor saját testi épségét is veszélyeztetve, különböző törzsek viselkedését kutatva rakja le az etnológia újabb és újabb mérföldköveit, amerre jár. Mostanában épp Magyarország betondzsungelének ösvényein.

Ízelítőül jöjjön az egyik epizód:

Mi köze a kincskeresésnek a párzási ösztönhöz? Tudományosan bebizonyosodott, hogy sokkal több, mint hittük volna.

A Kincskeresők veszélyes törzse igen aktív a párválasztási időszakban. Ilyenkor hangjeleket küldenek a női egyedek számára:Figyelem: ez bizony egy POÉN VIDEÓ. Ajánlott humorral fogyasztani! :)

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

Kreatív munkássrácok: tarolt ez a zseniális betonozós videó!

Letarolja a Facebookot ez a zseniális betonozós videó. Ha nálad is aktuális felújítás, építkezés, gyakorolhatod a technikát.

Ennél gyönyörűbb tavaszköszöntő videót aligha láttál

A felvételtől már csak a zenéje felemelőbb. Dőlj hátra, és gyönyörködj te is a természetben!

Gyönyörű látvány: több száz ló vágtat a havas domboldalon Aggteleken (+videó)

Egy újabb videó a Jósvafői Hucul Ménesről. Az Aggteleki Nemzeti Parkhoz tartozó Perkupai téli szálláson vannak a lovak télen, amíg be nem köszönt a jó idő. Ebben a videóban a téli életüket mutatjuk be.


NAPI BOLDOGSÁG