A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

Ha még nem ismered A Betondzsungel Ösvényein című websorozatot, akkor ezt nagyon sürgősen pótolnod kell! A heti adagokban kiporciózott, néhány perces áldokumentumfilmek humoros módon közelítik meg a legkülönfélébb szakmákat, generációkat, szubkultúrákat, melyek megtalálhatók a budapesti betondzsungelben.

Jivens O. Breewenses, a neves természettudós ezúttal Budapesten forgat. Rutinos stábjával együtt elszántan veti bele magát a nagyváros dzsungelébe, hogy becserkéssze azokat a nagyvárosi létformákat, amelyeket mi, átlagos városlakók csak messziről, bizalmatlanul, netán kicsit félve szemlélünk. Kamerájával olyan helyekre és olyan nagyvárosi szubkultúrákba is elvezet minket, ahová egyébként soha nem nyerhetnénk bebocsátást.


Míg mindenféle névtelen brit tudósok általában hosszas, ámde értelmetlen kutatásokkal jutnak evidens eredményre, a nemzetközileg is elismert Jivens O. Breewenses a terepen, sokszor saját testi épségét is veszélyeztetve, különböző törzsek viselkedését kutatva rakja le az etnológia újabb és újabb mérföldköveit, amerre jár. Mostanában épp Magyarország betondzsungelének ösvényein.

Ízelítőül jöjjön az egyik epizód:

Mi köze a kincskeresésnek a párzási ösztönhöz? Tudományosan bebizonyosodott, hogy sokkal több, mint hittük volna.

A Kincskeresők veszélyes törzse igen aktív a párválasztási időszakban. Ilyenkor hangjeleket küldenek a női egyedek számára:Figyelem: ez bizony egy POÉN VIDEÓ. Ajánlott humorral fogyasztani! :)

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.


NAPI BOLDOGSÁG