Az év legjobb ajándékát kapta meg egy budapesti autós

A cetlin ez állt: "Hello! Láttam, hogy épp megbüntetnek, vettem neked egy parkolójegyet. Én tegnap egy utcára kaptam egy kerékbilincset, úgyhogy tudom, milyen a büntetés. Ha bemutatod a csekket, megúszod a kb. 6000 Ft-os csekket! Boldog Karácsonyt!"

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu


A
Szeretlek Magyarország szerint havonta egyszer elfogadják a parkolótársaságok, hogy az ellenőrzéstől számított öt percen belül váltott parkolójegyet mutasson be valaki. Úgy látszik, aki a fenti üzenetet írta, tudta ezt és bár nem lett volna kötelessége, mégis segített a pórul járt autóson.

Neki szinte semmibe sem került ez az "ajándék", aki viszont megkapta, annak abban a pillanatban mindent jelentett. Ez az igazi, önzetlen jócselekedet - az pedig külön öröm, hogy kis hazánkban történt az eset. Bárcsak minél több hasonlóan pozitív gesztusról írhatnánk nektek a jövőben!


Pozitív Nap

Forrás: Fanat-x Tuning Team - Facebook / szeretlekmagyarorszag.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Videón, ahogy kirobban az öröm egy 11 éves kislányból, amikor megtudja, örökbe fogadhatják

Az amerikai kislány megható reakcióját egy térfigyelő kamera vette fel az iskolájában. "Az őszinte öröm legtisztább megnyilvánulása." Így jellemezte a Utah államban található American Heritage iskola munkatársa a 11 éves lány reakcióját a hírre, hogy nevelőszülei hivatalosan is örökbe fogadhatják.

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz

Figyeljünk oda jól a szavaira! Ugyan a felvétel már több mint 10 éves, aktualitása ma is nagyon erős. .

40 inspiráló mondat, amit akár minden nap elmondhatsz a gyerekednek

Szülőként a mi felelősségünk megtanítani gyerekeinek, hogy szeressék és tiszteljék magukat, s bánjanak a testükkel úgy, mint a legbecsesebb kincsükkel, amelyben a lelkük lakik, és ami egy életen át szolgálja őket.

Könnyeket csal a szemedbe Liptai Claudia anyák napi üzenete

"Nincs nap hogy ne törne rám a hiányod. Lassan 7 éve, hogy nem érzem az illatod és az ölelésed. Ha a gyerekeimre nézek, még jobban érzem azt az űrt, amit hagytál. Hogy nem kapnak a borsólevesedből, a rajongásodból, a semmihez sem hasonlítható nagymamaságodból" - olvassátok el Liptai Claudia megható anyák napi üzenetét.


NAPI BOLDOGSÁG