Ha az iskolában is így magyaráznák el... Most egy életre megjegyzed, hogy mi a különbség a vírus és a baktérium között! (+vicces videó)

Létezik egy hős, valahol az internet birodalmában, aki azt tűzte ki célul, hogy tájékoztatást nyújtson a kutyákról, macskákról, és betegségeikről, vírusokról és baktériumokról. Nem más ő, mint a Zállatorvos!
Van, aki el sem tudja képzelni az életét egy kisállat nélkül. Persze van, aki igen, de nem érdemes. Viszont, ha már van állatunk, nem árt tisztában lenni a rá leső veszélyekkel, amik talán nem is olyan maguktól értetődőek, mint amilyennek tűnnek. Erre a problémára jelent megoldást a Zállatorvos!

A Zállatorvos videóival szakszerű tájékoztatást, és tanácsot ad. Mindezt érthetően, színes illusztrációkkal, és ráadásul vicces formában! Akinek vannak kisállatai, vagy szeretne, vagy ha nem is szeretne, de legalább nevetve tanulna valami újat, érdemes őt figyelemmel kísérnie.
Jöjjön az egyik nagy kedvencünk: vírusok kontra baktériumok, hogy egy életre megjegyezd mi a különbség köztük - szakszerűen, nem kevés humorral! :)
Sírva röhögtünk az alábbi felvilágosító filmen. Ha az iskolában is így magyaráznák el...

Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

Ilyen öregkort kíván mindenki: A francia Jeanne Louis Calment 15 életleckéje!

Jeanne Louis Calment az a francia nő, aki a történelem folyamán, bizonyítottan a legtöbb évet élte a Földön, pontosabban 122 esztendőt és 164 napot. Ez összesen 44 724 nap. Elképesztő "teljesítmény", nem igaz?

Sírva nevetős: unatkozó könyvesbolti eladókon még nem szórakoztunk ekkorát

Minél unalmasabb, amit csinálsz, annál könnyebb érdekessé tenni. Annál feltűnőbb lesz, bármilyen aprósággal is színesíted. Nem kell sok. Lejjebb találod a nagyon jó példákat erre... :)

Erre a végtelenül cuki, Oscar-díjas kisfilmre érdemes áldozni hat percet

A magyar Oscar-nyertes film, a "Mindenki" sikere örömkönnyeket csalt sokunk szemébe, de van egy másik kedvenc, ami szintén díjat nyert, és tavaly már sokan láttuk is. Ez a "Piper".

Falun: tündéri magyar animáció a falusi életről (+videó)

Zseniális rövidfilm terjed arról, mit szeretünk a kis magyar falvakban. Wonhaz Annamária rövidfilmje tökéletesen visszaadja az a hangulatot, nyugalmat, otthonosságot, amit falun érzünk.


NAPI BOLDOGSÁG