Ha az iskolában is így magyaráznák el... Most egy életre megjegyzed, hogy mi a különbség a vírus és a baktérium között! (+vicces videó)

Létezik egy hős, valahol az internet birodalmában, aki azt tűzte ki célul, hogy tájékoztatást nyújtson a kutyákról, macskákról, és betegségeikről, vírusokról és baktériumokról. Nem más ő, mint a Zállatorvos!
Van, aki el sem tudja képzelni az életét egy kisállat nélkül. Persze van, aki igen, de nem érdemes. Viszont, ha már van állatunk, nem árt tisztában lenni a rá leső veszélyekkel, amik talán nem is olyan maguktól értetődőek, mint amilyennek tűnnek. Erre a problémára jelent megoldást a Zállatorvos!

A Zállatorvos videóival szakszerű tájékoztatást, és tanácsot ad. Mindezt érthetően, színes illusztrációkkal, és ráadásul vicces formában! Akinek vannak kisállatai, vagy szeretne, vagy ha nem is szeretne, de legalább nevetve tanulna valami újat, érdemes őt figyelemmel kísérnie.
Jöjjön az egyik nagy kedvencünk: vírusok kontra baktériumok, hogy egy életre megjegyezd mi a különbség köztük - szakszerűen, nem kevés humorral! :)
Sírva röhögtünk az alábbi felvilágosító filmen. Ha az iskolában is így magyaráznák el...

Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 alkalom, amikor az írók egy egészen új szintre emelték a köszönetnyilvánítást

A regények elején vagy végén a legtöbbször az írók pár szóval megemlítik néhány szerettüket, családtagjukat, akiknek a könyvet ajánlják. Ezek általában rövid, kedves mondatok, amelyekben hálájukat fejezik ki azon emberek számára, akik segítettek nekik a könyv megírásában, ötleteikkel, szeretetükkel támogatták őket a nehezebb időszakokban is. De mint ahogy a világon bármit, ezt is lehet egészen másképp csinálni.

Lenyűgöző felvételeken Erdély legszebb részei madártávlatból

Három részes drónvideó sorozat tiszteleg Erdély, sokunk számára igen kedves természeti csodái előtt. Már az első rész is magával ragadó.

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Valószínűleg ez lesz a legmegdöbbentőbb 6 perc életedből, amit filmnézés közben töltesz el!

Szavakkal bemutatható vajon ez a videó? 6 perc, ami nem lesz kellemes. A valóság lesz. Hogy mit szűrtök le belőle, azt rátok bízzuk. Itt valóban feleslegesek a szavak...

Sikerfilmek törölt jelenetei, amelyek úgy átírnák a sztorit, hogy rájuk sem ismernél

Az egyikben csak egy mondatot változtattak meg, a másiknak a végét írták át, a harmadikból perceket vágtak ki. A lényeg, hogy a végeredmény mindegyik esetben más lett, mint amit eredetileg terveztek.


NAPI BOLDOGSÁG