Ha az iskolában is így magyaráznák el... Most egy életre megjegyzed, hogy mi a különbség a vírus és a baktérium között! (+vicces videó)

Létezik egy hős, valahol az internet birodalmában, aki azt tűzte ki célul, hogy tájékoztatást nyújtson a kutyákról, macskákról, és betegségeikről, vírusokról és baktériumokról. Nem más ő, mint a Zállatorvos!
Van, aki el sem tudja képzelni az életét egy kisállat nélkül. Persze van, aki igen, de nem érdemes. Viszont, ha már van állatunk, nem árt tisztában lenni a rá leső veszélyekkel, amik talán nem is olyan maguktól értetődőek, mint amilyennek tűnnek. Erre a problémára jelent megoldást a Zállatorvos!

A Zállatorvos videóival szakszerű tájékoztatást, és tanácsot ad. Mindezt érthetően, színes illusztrációkkal, és ráadásul vicces formában! Akinek vannak kisállatai, vagy szeretne, vagy ha nem is szeretne, de legalább nevetve tanulna valami újat, érdemes őt figyelemmel kísérnie.
Jöjjön az egyik nagy kedvencünk: vírusok kontra baktériumok, hogy egy életre megjegyezd mi a különbség köztük - szakszerűen, nem kevés humorral! :)
Sírva röhögtünk az alábbi felvilágosító filmen. Ha az iskolában is így magyaráznák el...

Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Sikerfilmek törölt jelenetei, amelyek úgy átírnák a sztorit, hogy rájuk sem ismernél

Az egyikben csak egy mondatot változtattak meg, a másiknak a végét írták át, a harmadikból perceket vágtak ki. A lényeg, hogy a végeredmény mindegyik esetben más lett, mint amit eredetileg terveztek.

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)

Ez lehet 2017 legjobb magyar kisfilmje: súlyos mondanivaló két percben, aminek minden másodpercét átérzed

Ismét egy megható magyar rövidfilm, ami meghódíthatja a szíveket! Ráadásul Mucsi Zoltánnal, aki ezúttal nem káromkodik. A DeadLens Pictures előszeretettel feszeget társadalmi kérdéseket, a Hope című rövidfilmmel ismét ezt teszik. Szereplőnek az egyik legjobb magyar színészt, Mucsi Zoltánt, narrációnak pedig az egyik legjobb magyar költő, Ady Endre Szeretném, ha szeretnének című versét választották.

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

Ilyen öregkort kíván mindenki: A francia Jeanne Louis Calment 15 életleckéje!

Jeanne Louis Calment az a francia nő, aki a történelem folyamán, bizonyítottan a legtöbb évet élte a Földön, pontosabban 122 esztendőt és 164 napot. Ez összesen 44 724 nap. Elképesztő "teljesítmény", nem igaz?


NAPI BOLDOGSÁG