Így nőnek fel - egy hatgyerekes apa varázslatos fotói (képriport)

A hatgyerekes családapa, Alain Laboile csodálatos képeken örökítette meg, hogyan nőnek fel csemetéi. Időtlen és megható felvételek születtek.


Tökéletes gyermekkor!Alain Laboile

Laboile szobrászként kezdte pályafutását, és csak akkor fogott kamerát a kezébe, ha a portfólióját kellett elkészítenie. Aztán mégis átpártolt a fényképezéshez, amelynek azóta is a szerelmese. Felvételeit könnyű felismerni arról a megmagyarázhatatlan ragyogásról, misztikumról és természetességről, amely ebből a sorozatból is sugárzik.


Laboile, hasonlóan más, normális apukához, a családját kapta lencsevégre. De nem akárhogy tette ezt. Úgy játszott a témákkal és a beállításokkal, hogy a fekete-fehér képeket nézve azt gondoljuk: ez akár az én gyerekkorom része is lehetett volna. A fotós pedig pontosan ezt szerette volna.


"Arra törekszem, hogy mindenkinek eszébe jusson az az időszak, amikor szép lassan felfedeztük magunknak a világot. Szeretném, ha visszagondolnának a végtelen játék idejére, az új barátok megismerésére, a sírásokra, vagy az önfeledt, boldog pillanatokra" - mondta Alain Laboile. 


Az apuka azt mondja, nem szokványos család az övé - persze szigorúan jó értelemben. Amíg ilyen jó képek születnek, mi egyáltalán nem bánjuk ezeket az édes furcsaságokat.


Ha meg szeretnél nézni egy másik csodálatos gyerekkort, azt, hogy egy orosz édesanya hogyan látja gyermekeit, kattints a képekért!


Forrás: lab.carbonmade.com / Alain Laboile - Facebook / boredpanda.com

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.


NAPI BOLDOGSÁG