Kiszökött, hogy megölelje legjobb barátját a magányos kutyus

Kiszökött a kapun, hogy megölelhesse az utca túloldalán lakó legjobb barátját ez a magányos husky. Szívmelengető képek és kutyabarátság a négyzeten!


Ismerd meg Messyt, a golden labradort, aki semmit sem szeret jobban annál, mint mikor barát lehet. Thaiföldön él gazdájával, Oranit Kittragullal, de nem ő az egyetlen aki profitál a kutyus hatalmas szívéből és ragaszkodó személyiségéből.Fotó: Oranit Kittragul


Az utcájuk túloldalán lakik egy husky, aki Audi névre hallgat. Az ő gazdája sokat dolgozik, gyakran megy el otthonról, így Audi sokszor egyedül találja magát a birtokon.

Mint sok más kutyus, így ő is kissé aggodalmas lesz, ha nincs mellette társ. De szerencsére ott van neki Messy, még ha kerítés is választja el őket egymástól.

Amikor magányosnak érzi magát, mindig sír, én pedig megkérem a kutyámat, hogy köszönjön neki, beszéljen vele. Ilyenkor feláll a kerítésre és ugat Audinak valamit. Nem tudom, mit kommunikálhatnak, de Audi abbahagyja a sírást

- mesélte Oranit Kittragullal.

Audit tehát a jelek szerint megnyugtatja Messy közelsége, és végre meg is hálálhatta neki a kedvességét.

Egy napon Audi gazdája elfelejtette kulcsra zárni a kertre nyíló kaput, amikor munkába ment, így lehetőséget teremtett a huskynak a szökésre. Oranit pedig legnagyobb meglepetésére egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Audi kiszabadult és a kerítésükön támaszkodik. És Messy természetesen ott termett, hogy köszöntse őt.


Fotó: Oranit Kittragul


Odafutott a kutyámhoz, és megölelték egymást

- emlékezett vissza Oranit a jelenetre, amit fotókon is megörökített.


Fotó: Oranit Kittragul

Az összeölelkezés nem tartott sokáig, Audi pedig ezután hazament. Ugyanakkor a történtek jól mutatták, hogy jóval szorosabb kötődés van a kutyák közt annál, mint amennyi elválasztja őket egymástól.

Reméljük, a jövőben minél gyakrabban találkozik majd a két jó barát.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Frida már 52 életet megmentett, most Mexikóban kutat túlélők után

Frida eszméletlen intelligens, érző és kitartó négylábú. Egy hős.

Örökbe fogadták a bús menhelyi kutyust, az előtte-utána fotóktól pedig megdobban a szíved

Amikor egy Reddit-felhasználó meglátta ezt a magányos kutyust egy állatmenhelyen, úgy döntött, hogy megosztja a fotóját a nagyvilággal abban reménykedve, hátha valaki magához veszi őt.

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!


NAPI BOLDOGSÁG