Kiszökött, hogy megölelje legjobb barátját a magányos kutyus


Ismerd meg Messyt, a golden labradort, aki semmit sem szeret jobban annál, mint mikor barát lehet. Thaiföldön él gazdájával, Oranit Kittragullal, de nem ő az egyetlen aki profitál a kutyus hatalmas szívéből és ragaszkodó személyiségéből.Fotó: Oranit Kittragul


Az utcájuk túloldalán lakik egy husky, aki Audi névre hallgat. Az ő gazdája sokat dolgozik, gyakran megy el otthonról, így Audi sokszor egyedül találja magát a birtokon.

Mint sok más kutyus, így ő is kissé aggodalmas lesz, ha nincs mellette társ. De szerencsére ott van neki Messy, még ha kerítés is választja el őket egymástól.

Amikor magányosnak érzi magát, mindig sír, én pedig megkérem a kutyámat, hogy köszönjön neki, beszéljen vele. Ilyenkor feláll a kerítésre és ugat Audinak valamit. Nem tudom, mit kommunikálhatnak, de Audi abbahagyja a sírást

- mesélte Oranit Kittragullal.

Audit tehát a jelek szerint megnyugtatja Messy közelsége, és végre meg is hálálhatta neki a kedvességét.

Egy napon Audi gazdája elfelejtette kulcsra zárni a kertre nyíló kaput, amikor munkába ment, így lehetőséget teremtett a huskynak a szökésre. Oranit pedig legnagyobb meglepetésére egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Audi kiszabadult és a kerítésükön támaszkodik. És Messy természetesen ott termett, hogy köszöntse őt.


Fotó: Oranit Kittragul


Odafutott a kutyámhoz, és megölelték egymást

- emlékezett vissza Oranit a jelenetre, amit fotókon is megörökített.


Fotó: Oranit Kittragul

Az összeölelkezés nem tartott sokáig, Audi pedig ezután hazament. Ugyanakkor a történtek jól mutatták, hogy jóval szorosabb kötődés van a kutyák közt annál, mint amennyi elválasztja őket egymástól.

Reméljük, a jövőben minél gyakrabban találkozik majd a két jó barát.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Meglepő, de ez novemberben az ország egyik kedvenc receptje

Abszolút klasszikus, letisztult, hagyományos, pofon egyszerű, könnyű és ráadásul még olcsó is. A cidris novemberi napokra pedig tuti befutó. Lássuk a magyarok kedvenc frankfurti levesét!

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Frida már 52 életet megmentett, most Mexikóban kutat túlélők után

Frida eszméletlen intelligens, érző és kitartó négylábú. Egy hős.


NAPI BOLDOGSÁG