Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

Oké, nem éppen egy könnyű kategória. Az emberben 10 másodpercenként bevillan, hogy ez nem lehetett más akkor, mint paródia, de megnyugtatunk, ez egy véresen komoly nemzeti verseny volt anno az USA-ban. No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk az index.hu mindeközben rovatában!


47, de MILYEN 47 perc ez kérem szépen, benne az elátkozott nyolcvanas évek divatkellékeinek olyan elemeivel, mint a feltupírozott, de hajpánttal megbolondított frizurák, a zacsira ráfeszülős, combtő alá éppen hogy leérő gatya, vagy a lábszármelegítő izé, ami nélkül LEHETETLEN aerobicozni szabályosan. Bónusz: a VHS-szalag tracking csíkjai. Sose volt még ilyen izgalmas a versenyfekvőtámaszozás!
Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Ezt adod a gyerekednek, ha sportolni küldöd

Elgondolkodtató írás terjed arról, mit adsz a gyermekednek, ha sportolni küldöd Nem csak erőnlétet vagy jó kondíciót, hanem annál sokkal többet...

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

Térdcsapkodós jelenet: nem akarta megcsókolni párját a kamera előtt, a lány szenzációsan vágott vissza

Biztosan láttad már számtalan amerikai filmben az úgynevezett kiss camet, azaz a "csókkamerát". Meccsek szüneteiben a nagy kivetítőn mutatnak a nézők között ülő párokat, és nem is kapcsolnak el addig, amíg meg nem történt a csók.


NAPI BOLDOGSÁG