Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

Oké, nem éppen egy könnyű kategória. Az emberben 10 másodpercenként bevillan, hogy ez nem lehetett más akkor, mint paródia, de megnyugtatunk, ez egy véresen komoly nemzeti verseny volt anno az USA-ban. No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk az index.hu mindeközben rovatában!


47, de MILYEN 47 perc ez kérem szépen, benne az elátkozott nyolcvanas évek divatkellékeinek olyan elemeivel, mint a feltupírozott, de hajpánttal megbolondított frizurák, a zacsira ráfeszülős, combtő alá éppen hogy leérő gatya, vagy a lábszármelegítő izé, ami nélkül LEHETETLEN aerobicozni szabályosan. Bónusz: a VHS-szalag tracking csíkjai. Sose volt még ilyen izgalmas a versenyfekvőtámaszozás!
Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...

24 dolog, amit csak a terhes nők értenek

A reggeli rosszullét, a folyamatosan, végtelenségig növekvő pocak és az álmatlanul töltött éjszakák... de megéri! Az viszont biztos, hogy következő 24 nyűggel találkozol a terhesség alatt.

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!

Őszinte képeken a 80-as évek magyar valósága

Akik a 80-as években már éltek és nem csecsemők voltak, sok emléket felidéznek a Ritkán látható történelem blog fotói. Akik pedig még nem éltek akkor, megismerhetik a 80-as évek magyar valóságát.


NAPI BOLDOGSÁG