Végre! Tananyag készült a felelős állattartásról

Nagyon fontos programot indított el az Országos Állatvédőrség Alapítvány. Mostantól a pedagógusokon a sor, hogy éljenek a lehetőséggel és használják a rendelkezésre álló anyagokat - számolt be az NLCafé.Az Országos Állatvédőrség Alapítvány több alkalommal is sikeres kurzusokat tartott pedagógusképzéssel foglalkozó felsőoktatási intézményben, melyek témája az állatasszisztált terápia, a felelős állattartás elmélete és gyakorlata volt. Ezek után továbbgondolták, miképp  hogyan juttathatnánk el a tananyagot minden pedagógushoz, az ország minden intézményébe. 


Ebből kiindulva jött létre az Állatvédőrség oktatási weboldala, melyen a regisztrációt követően a pedagógusok hozzájuthatnak az ismereti anyagokhoz, és használhatják őket.

Az oldal elérhetősége: oktatas.orszagosallatvedorseg.hu

Nagyon boldogok vagyunk, és reméljük, hogy sok pedagógus használja majd, és azt is, hogy a szülők és a diákok is támogatják programunkat, hogy a jövő generációi többet tudjanak meg a felelős állattartásról - írták Facebook-oldalukon.


Témába vág:

Gyerekek és állatok meghitt viszonya (képriport)Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ezt adod a gyerekednek, ha sportolni küldöd

Elgondolkodtató írás terjed arról, mit adsz a gyermekednek, ha sportolni küldöd Nem csak erőnlétet vagy jó kondíciót, hanem annál sokkal többet...

Ez kéne legyen a házi feladat a gyerekednek a nyárra!

Reméljük Kati néni nem haragszik, hogy idéztük a gondolatait, és így még több szülőhöz és gyerekhez eljuttatjuk azokat!

A csendes tragédia, ami a gyerekeinkkel történik (és amit tehetünk ellene)

A mostani kor otthonaiban van jelen ez a csendes, de annál szomorúbb tragédia, mely a szemünk láttára ragadja el a nekünk legkedvesebbet: a gyermekeinket.

Az agyonkímélt gyermekek korát éljük

Kényes mondat. Már-már bicskanyitogatóan hathat egyeseknek a fenti kijelentés. Pedig igaz. Sajnos. Hogy mi vezetett ide, mi a következménye és hol lehet a megoldás, most megpróbálom Kibogozni.

40 inspiráló mondat, amit akár minden nap elmondhatsz a gyerekednek

Szülőként a mi felelősségünk megtanítani gyerekeinek, hogy szeressék és tiszteljék magukat, s bánjanak a testükkel úgy, mint a legbecsesebb kincsükkel, amelyben a lelkük lakik, és ami egy életen át szolgálja őket.


NAPI BOLDOGSÁG