Végre! Tananyag készült a felelős állattartásról

Nagyon fontos programot indított el az Országos Állatvédőrség Alapítvány. Mostantól a pedagógusokon a sor, hogy éljenek a lehetőséggel és használják a rendelkezésre álló anyagokat - számolt be az NLCafé.Az Országos Állatvédőrség Alapítvány több alkalommal is sikeres kurzusokat tartott pedagógusképzéssel foglalkozó felsőoktatási intézményben, melyek témája az állatasszisztált terápia, a felelős állattartás elmélete és gyakorlata volt. Ezek után továbbgondolták, miképp  hogyan juttathatnánk el a tananyagot minden pedagógushoz, az ország minden intézményébe. 


Ebből kiindulva jött létre az Állatvédőrség oktatási weboldala, melyen a regisztrációt követően a pedagógusok hozzájuthatnak az ismereti anyagokhoz, és használhatják őket.

Az oldal elérhetősége: oktatas.orszagosallatvedorseg.hu

Nagyon boldogok vagyunk, és reméljük, hogy sok pedagógus használja majd, és azt is, hogy a szülők és a diákok is támogatják programunkat, hogy a jövő generációi többet tudjanak meg a felelős állattartásról - írták Facebook-oldalukon.


Témába vág:

Gyerekek és állatok meghitt viszonya (képriport)Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

Újra kell értékelnünk a nagyszülők szerepét, mert nagyon fontosak!

Boldogabbak azok gyerekek, akik több időt töltenek a nagyszüleikkel - és ez nem csak a puszta tapasztalat, kutatások is igazolják már. Így ahelyett, hogy egyre kevesebb teret kapnak unokáik életében, sok kedvezőtlen szociális hatást is ellensúlyozhatnak szerető jelenlétükkel.

Vekerdy: Így nevelhetsz boldog gyermeket!

A gyerekekkel való jó időtöltést nem kell napokhoz kötni - véli Vekerdy Tamás pszichológus, akinek a gyermek-szülő kapcsolat különféle stratégiáiról gyűjtöttük össze gondolatait.

Ezt adod a gyerekednek, ha sportolni küldöd

Elgondolkodtató írás terjed arról, mit adsz a gyermekednek, ha sportolni küldöd Nem csak erőnlétet vagy jó kondíciót, hanem annál sokkal többet...

Ez kéne legyen a házi feladat a gyerekednek a nyárra!

Reméljük Kati néni nem haragszik, hogy idéztük a gondolatait, és így még több szülőhöz és gyerekhez eljuttatjuk azokat!


NAPI BOLDOGSÁG