Így változik meg a kutyák tekintete, miután menhelyről szerető gazdához kerülnek! (Képriport)Ezért is hirdetik gyakran fennhangon az ünnepek előtt, hogy állatot ne ajándékozzunk, mert a tulajdonosa nem biztos, hogy helyesen tudja gondozni, és így gyakran az utcára, vagy menhelyre kerülnek ezek a kis teremtések.


A Redditen indult egy csoport, amelyben a kutyatartók arról posztolnak képet, hogyan nézett ki kutyájuk a menhelyen, és később, amikor már szerető család vette őket körül. Ezek a kutyák sokkal boldogabbak, a változás pedig akár már pár nap alatt bekövetkezik.


Szomorú nézésből letörölhetetlen mosoly


Ha valaki kutyát, vagy bármilyen állatot szeretne magának, érdemes először egy menhelyen körbenéznie. Ezek az állatok nagyon igénylik a szeretetet, de nagyon tudnak adni is!

A változásról pedig beszéljenek a képek:

Már nem rémült a tekintete


"Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkretett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?"

/John Grogan/


Pozitív Nap
Képek forrása: Reddit

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

A ház, amit 6 óra alatt fel tudsz építeni és amivel bárhova elköltözhetsz

Egy olasz cégnek és építészmérnöknek sikerült kiviteleznie egy olyan szuper házat, amelyet 6 óra alatt össze, majd ki lehet hajtogatni, feltenni egy teherautóra, és máris indulhat a szállítás, vagyis a költözés.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!

Igazi hobbit-lak: ez lett az év ökoportája 2017-ben

A ház fából, kőből és szalmából készült, fabútorokkal és más természetes anyagokkal. A Bristol mellett "magasodó" családi fészek kívül és belül is varázslatos. A ház egy tóra néz, aminek látványában minden vendég gyönyörködhet. Nem csoda, hogy a legjelentősebb díjat nyerte el a gyönyörű ház Angliában.

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.


NAPI BOLDOGSÁG