Négy kiegészítő, amivel biztosan lenyűgöz egy férfi


Egy férfinak is ugyanolyan fontos elegáns és megnyerő kiegészítőket viselni, mint egy nőnek, hiszen ezáltal sokkal vonzóbb lesz a megjelenése és sokkal magabiztosabbnak fog látszani. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amivel biztosan le vesz egy férfi a lábadról még a legrosszabb napjaidon is.

Lássunk most 4 olyan kiegészítőt, amivel egy stílusos férfi tuti tarol a hölgyeknél:

#1

Természetesen attól is függ, hogy maga a férfi mennyire szereti a klasszikus, de elegáns dolgokat azonban manapság egy csokornyakkendő minden alkalomra tökéletes kiegészítő tud lenni. Sok nőnek a csokornyakkendő szó hallatán a magas fokú elegancia jut eszébe, pedig napjainkban teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Egy klasszikus fehér inghez, szövetnadrághoz vagy akár egy sötét farmerhoz is tökéletes kiegészítő tud lenni egy randevúra vagy egy nyári kerti partiba egyaránt.

#2

Biztosan veled is volt már olyan, hogy láttál egy sármos férfit, akin minden egyes darab tökéletesen passzolt, azonban az ing nem volt betűrve szépen a nadrágjába.

Ilyenkor egy klasszikus bőröv tökéletes kiegészítő tud lenni, hiszen sokkal vonzóbbá és elegánsabbá tudja varázsolni a férfi megjelenését. Női szemmel mi csak azt vesszük észre, hogy a kiegészítő passzol vagy rossz esetben nem passzol a többi ruhadarabhoz, azonban egy férfinak legalább három alapszabályt be kell tartania, amikor övet választ a ruha összeállításához.


#3

Ha már az elegáns öltözetnél tartunk, akkor az egyegyedi mandzsettagomb elmaradhatatlan kiegészítő egy férfi ruhatárából, hiszen egy ilyen darab eleganciát és egyediséget sugároz minden nő felé. Azt tudnunk kell nőként, hogy ha egy férfi mandzsettagombot visel az ingéhez, akkor viselete nem hétköznapi, inkább elegáns és ünnepélyes. A fiatalabb korosztály leginkább az ezüstszínű darabokkal varázsolja el a női nemet, míg az idősebb, érettebb korosztály leginkább az arany darabokat preferálja.

#4

Egy utolsó kiegészítő, ami minden nő érdeklődését fel fogja kelteni -főként a nyári időszakban-, az nem más mint egy zsebóra. A 16. század elejétől kapható kiegészítőt bárhova fel lehet csíptetni a hozzátartozó lánccal, azonban amikor egy férfi előveszi az általa választott darabot biztosan minden női szem rá fog szegeződni.

Tény, kicsit minden lány szíve megdobban egy stílusos, jól öltözött férfi láttán. Uraim, tessék igényesen összeválogatni az outfitet. Nem kell ripacskodni, csak férfiasan megjelenni, az minden nőt szíven talál! Ebben pedig segít a Trendhim, jó válogatást! :)


Szerző: TRENDHIM


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Nem segítek a feleségemnek - ezért te se segíts soha

Az alábbi gondolatfoszlány néhány nappal ezelőtt indult hódító útjára a Facebookon, amit mi az Új Egyensúly portál főszerkesztőjének, Barok Eszternek a fordításában találtunk meg, a történet pontos eredete sajnos bizonytalan. Itt most után közöljük mivel ez a rövid elbeszélés precíz magyarázata annak, miért nem segít feleségének egy férfi a háztartási munkában és a gyereknevelésben.

A férfiak hanyatlásának korát éljük

A férfiak hanyatlásának korát éljük, és ezen csak a szemléletváltás változtathat - állítja Philip Zimbardo a vele készült interjúban. Szerinte a nagy kérdés, hogy hol vannak a jó férfiak? - Akik nem kanok, hanem lovagok...

Ki mondta, hogy a nők nem tudnak vezetni? Sose becsülj le egy nőt...

Parkolóban ügyetlenkedő leány, cikázó anyuka, kormányba kapaszkodó nagyi: ha bármi hibát lát az úton, rögtön tudja sok férfi sofőr az okát: "naná, hogy nő". Vajon mindez csak rosszindulatú előítélet?


NAPI BOLDOGSÁG