Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott


Híres férfi - modell feleség. Vagy legalábbis modellalkatú. Ha annyira nem is tolja túl a bizonyítást minden celeb, mint az apró bikiniben vonagló modell barátnőit havonta cserélgető  Leonardo DiCaprio, ezzel a kis kiegészítéssel szinte általános érvényűnek mondhatjuk a tételt. Épp ezért is jelentenek üdítő kivételt az alábbi párok, akik nem férnek a skatulyába. Na meg azért, mert ezzel párhuzamosan mind hosszú ideje együtt vannak, boldogok, és ragyognak. Szerelemből házasodni jó ötlet.


Matt Damon és Luciana Barroso

A színész a Túl közeli rokon 2003-as forgatásán ismerkedett meg az argentin származású Barrosóval, aki akkoriban pultosként dolgozott egy bárban. 2005-ben házasodtak össze, ma már három lánygyereket nevelnek, és külön paktumuk van arról, hogy Damon egyszerre két hétnél többet nem tölt távol a családtól.


Jeff Bridges és Susan Geston

A pár története sokban hasonlít Matt Damonékéra: szintén egy forgatás közben ismerkedtek meg, Geston ekkoriban pincérnő volt, és ők is három lányt nevelnek együtt. Ez a kapcsolat azonban még régebb óta, sőt sokkal régebben, egész pontosan negyvenkét éve tart (a házasság pedig pont négy évtizede). Jeff Bridges azt mondja, a legkedvesebb tárgya egy fotó, amely akkor készült, amikor először beszélgettek egymással.


Robert De Niro és Diahnne Abbott

Ez a házasság is két évtizede tart már (bár a pár közben néhány évet külön töltött), az ismeretség pedig még régebbre, egészen 1987-ig nyúlik vissza. Abbott, aki egyszerre dolgozott egy befektetési alapnál és egy étteremben, amikor utóbbi munkahelyén megismerte a színészt, azt mondja, nem forgószélszerű szerelemről volt szó, hanem fokozatosan melegedtek össze De Niróval.


Chris O'Donnell és Caroline Fentress

Még egy pár, akik idén ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. Az NCIS: Los Angeles sztárja még egyetemistaként ismerte meg jövendőbelijét, akivel nem kevesebb mint öt gyerek szülei. O'Donnell szerint a jó házasság titka az, hogy a megfelelő embert kell választani, folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton, és soha nem szabad dühösen aludni menni.


Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

A középiskolai szerelemből 1989-ben házasság lett, és bár az énekes évtizedekig ügyeletes szívtiprónak számított (sőt sokaknál még ma is az), a négygyerekes pár a mai napig kitart. Dorothea szerint ez annak köszönhető, hogy egyforma ütemben és azonos irányban fejlődnek, míg Jon Bon Jovi azt mondja, ő az őrült látnok, aki folyton százfelé kap, a felesége pedig az, aki hozza a ragasztót, a tűt meg a cérnát, és rendbe teszi az ilyenkor keletkező repedéseket és szakadásokat.


Ethan Hawke és Ryan Shawhughes

A sztárok többsége által hajszolt szépségideál Ethan Hawke-ot sem érdekli - ez tulajdonképpen már első házasságából is kiderült, hiszen Uma Thurman volt a partnere. Második felesége, Ryan Shawhughes viszont még csak híres sem volt, amíg egybe nem keltek: csupán onnan ismerik egymást, hogy a nő egyetemistaként bébiszitterkedett egy rövid ideig Thurman és Hawke gyerekei mellett. És nem, megcsalásról szó sem volt, a szerelem csak Hawke válása után jött.


Sebastian Vettel és Hanna Prater

A modellek és a popsztárok a Forma-1-es pilóták körében is népszerűek - elég csak Lewis Hamiltonra és Fernando Alonsóra gondolni -, de a kivételek itt is megvannak. A Bébi Schuminak ma már végképp nem nevezhető négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel például gyerekkori szerelmét vette feleségül, aki azóta már két gyereket is világra hozott. A német pilóta és párja egyébként kifejezetten vigyáznak a magánéletükre: Hanna alig mutatkozik a futamokon, a gyerekek érkezéséről is épp csak beszámoltak, és a lesifotósok is ritkán kapják le őket.


Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

A boldog házasság titkáról Pierce Brosnanék is sokat tudnának mesélni: lassan tizenhat éve mondták ki az igent, és közel negyedszázada vannak együtt, noha Brosnan özvegyként érkezett a kapcsolatba, a közvélemény pedig időről időre Smith túlsúlyán csámcsog. Nem akarjuk elkiabálni, de ezt a kétgyerekes párt már aligha robbantja szét bármi.


Mark Webber és Ann Neal

Sebastian Vettelt és egykori csapattársát annak idején nem sok minden kötötte össze (és akkor még finoman fogalmaztunk), de egyvalami mégiscsak közös volt bennük, hiszen Mark Webber sem egy egyenszépséggel él együtt már hosszú ideje. Minthogy Ann Neal - aki egyben az ausztrál expilóta menedzsere is volt - emellett még 13 évvel idősebb is a férfinél, a média és a rajongók sokszor kimondottan rondán bántak a párral, de őket ez sem tántorította el, sőt. "Mondhatjuk, hogy lelki társak vagyunk" - foglalta egyszer össze a lényeget Webber.


Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman nemcsak abban hasonlít Mark Webberre, hogy ausztrál és sármos, hanem abban is, hogy Deborra-Lee Furness személyében egy 13 évvel idősebb nő a partnere. Amikor találkoztak, még Furness volt a nagyobb sztár, de hiába fordult a kocka, Hugh Jackman azóta is imádja őt, sőt élete legjobb döntésének tartja, hogy 21 évvel ezelőtt összeházasodtak, a kapcsolatról pedig azt mondja: egyre jobb lesz.


Forrás: NLCafe.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)

Négy kiegészítő, amivel biztosan lenyűgöz egy férfi

Egy férfinak is ugyanolyan fontos elegáns és megnyerő kiegészítőket viselni, mint egy nőnek, hiszen ezáltal sokkal vonzóbb lesz a megjelenése és sokkal magabiztosabbnak fog látszani. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amivel biztosan le vesz egy férfi a lábadról még a legrosszabb napjaidon is.


NAPI BOLDOGSÁG