Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Az emberi kapcsolatok nagyon bonyolultak, kuszák és kiszámíthatatlanok. Ha nem figyelünk oda kellőképp a másikra, ha nem vagyunk tisztában saját érzéseinkkel, gondolatainkkal és vágyainkkal, könnyen eshetünk az érzések csapdájába...


Egyedül nehéz, ezt mindannyian tudjuk, hiszen az ember természetéből adandóan társas lény. Párban szép a világ... A legfontosabb azonban, hogy őszintén szeressünk, és őszintén szeressenek, hiszen, ha a szeretet nem alapszik kölcsönösségen, egy idő után az elvárások hada akár romba is döntheti a kapcsolatot.


Az alábbi, többszörösen díjnyertes kisfilmben láthatjuk, milyen az, ha odaadjuk valakinek a teljes szívünk, de az mégsem pont a megfelelő személy. A Gift című film főszereplője odaadta a szívét egy kedves hölgynek, aki végül cserben hagyja, és magával viszi az ajándékba kapott legféltettebb kincset is. Az elhagyott férfi összetörve begubózik, falakat épít maga köré, ám végül az akadályokon keresztül is rátalál az igazi szerelem.


CREDIT:
Rendezte: Julio Pot

Producer: Cecilia Baeriswyl

Mit üzen Neked ez a videó? 

- Teszi fel a kérdést jogosan Sóvári Mónika, a Plüssfotel Blog szerzője: 

A - A videó totál téves, mert azt üzeni, hogy a szeretet valami kívül található dolog, és szükségünk van valakire, aki megment minket. Elsőként magunkat kell megtanulnunk szeretni, hogy másokat szerethessünk vagy mások igazán szerethessenek minket. Nem vagyunk félemberek. Teljes egész emberek vagyunk, a szeretet az Egész-ségünk megosztása a másikkal.

B - A videó igaz, mert ez az, ahogy a szerelem működik, adni, adni, adni és begyógyítani mások sebeit, nem számít mi is történik, nem számít mennyire sérülünk meg mi magunk közben.

C - egyik sem, hanem...


Írd meg nekünk kommentben, kíváncsiak vagyunk rá! :) 


Pozitív Nap 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Lenyűgöző felvételeken Erdély legszebb részei madártávlatból

Három részes drónvideó sorozat tiszteleg Erdély, sokunk számára igen kedves természeti csodái előtt. Már az első rész is magával ragadó.

Tüneményes képekkel ünnepeljük, hogy a hópárduc nem veszélyeztetett faj többé

A gyönyörű és egzotikus hópárducot 1972 óra veszélyeztetett fajként tartották számon, de a múlt héten jó hír érkezett a macskák felől. Az elmúlt három év adatait elemezve a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető kategóriába sorolta vissza őket.

10 apró, de annál fontosabb mérföldkő egy nő életében

Ahogyan az ember öregszik, megtanulja, vannak olyan események az életében, amelyek talán nem olyan látványos, kézzelfogható eredmények, mint egy előléptetés vagy a gyerek kitűnő bizonyítványa, de annál fontosabbak az önismeretünk és a belső békénk tekintetében.

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.


NAPI BOLDOGSÁG