Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Az emberi kapcsolatok nagyon bonyolultak, kuszák és kiszámíthatatlanok. Ha nem figyelünk oda kellőképp a másikra, ha nem vagyunk tisztában saját érzéseinkkel, gondolatainkkal és vágyainkkal, könnyen eshetünk az érzések csapdájába...


Egyedül nehéz, ezt mindannyian tudjuk, hiszen az ember természetéből adandóan társas lény. Párban szép a világ... A legfontosabb azonban, hogy őszintén szeressünk, és őszintén szeressenek, hiszen, ha a szeretet nem alapszik kölcsönösségen, egy idő után az elvárások hada akár romba is döntheti a kapcsolatot.


Az alábbi, többszörösen díjnyertes kisfilmben láthatjuk, milyen az, ha odaadjuk valakinek a teljes szívünk, de az mégsem pont a megfelelő személy. A Gift című film főszereplője odaadta a szívét egy kedves hölgynek, aki végül cserben hagyja, és magával viszi az ajándékba kapott legféltettebb kincset is. Az elhagyott férfi összetörve begubózik, falakat épít maga köré, ám végül az akadályokon keresztül is rátalál az igazi szerelem.


CREDIT:
Rendezte: Julio Pot

Producer: Cecilia Baeriswyl

Mit üzen Neked ez a videó? 

- Teszi fel a kérdést jogosan Sóvári Mónika, a Plüssfotel Blog szerzője: 

A - A videó totál téves, mert azt üzeni, hogy a szeretet valami kívül található dolog, és szükségünk van valakire, aki megment minket. Elsőként magunkat kell megtanulnunk szeretni, hogy másokat szerethessünk vagy mások igazán szerethessenek minket. Nem vagyunk félemberek. Teljes egész emberek vagyunk, a szeretet az Egész-ségünk megosztása a másikkal.

B - A videó igaz, mert ez az, ahogy a szerelem működik, adni, adni, adni és begyógyítani mások sebeit, nem számít mi is történik, nem számít mennyire sérülünk meg mi magunk közben.

C - egyik sem, hanem...


Írd meg nekünk kommentben, kíváncsiak vagyunk rá! :) 


Pozitív Nap 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

Lenyűgöző fotókon mutatja meg magát a Hortobágy

A Hortobágy hazánk első nemzeti parkja, hungarikum és a Világörökség része is.

Told a sü­tőbe a pa­ra­di­cso­mot és így alkoss elképesztő olasz recepteket

Imá­dod az olasz kony­hát, de nincs időd fű­sze­res pa­ra­di­csom­szósz fő­zé­sé­vel pe­pe­cselni? Ez a sült pa­ra­di­csom­szósz könnyen el­ké­szít­hető, és bár­mi­kor, bár­mi­lyen mennyi­ség­ben elő­kap­ha­tod a mély­hű­tőd­ből vagy a kam­rá­ból.

Sikerfilmek törölt jelenetei, amelyek úgy átírnák a sztorit, hogy rájuk sem ismernél

Az egyikben csak egy mondatot változtattak meg, a másiknak a végét írták át, a harmadikból perceket vágtak ki. A lényeg, hogy a végeredmény mindegyik esetben más lett, mint amit eredetileg terveztek.


NAPI BOLDOGSÁG