Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)


Egyedül nehéz, ezt mindannyian tudjuk, hiszen az ember természetéből adandóan társas lény. Párban szép a világ... A legfontosabb azonban, hogy őszintén szeressünk, és őszintén szeressenek, hiszen, ha a szeretet nem alapszik kölcsönösségen, egy idő után az elvárások hada akár romba is döntheti a kapcsolatot.


Az alábbi, többszörösen díjnyertes kisfilmben láthatjuk, milyen az, ha odaadjuk valakinek a teljes szívünk, de az mégsem pont a megfelelő személy. A Gift című film főszereplője odaadta a szívét egy kedves hölgynek, aki végül cserben hagyja, és magával viszi az ajándékba kapott legféltettebb kincset is. Az elhagyott férfi összetörve begubózik, falakat épít maga köré, ám végül az akadályokon keresztül is rátalál az igazi szerelem.


CREDIT:
Rendezte: Julio Pot

Producer: Cecilia Baeriswyl

Mit üzen Neked ez a videó? 

- Teszi fel a kérdést jogosan Sóvári Mónika, a Plüssfotel Blog szerzője: 

A - A videó totál téves, mert azt üzeni, hogy a szeretet valami kívül található dolog, és szükségünk van valakire, aki megment minket. Elsőként magunkat kell megtanulnunk szeretni, hogy másokat szerethessünk vagy mások igazán szerethessenek minket. Nem vagyunk félemberek. Teljes egész emberek vagyunk, a szeretet az Egész-ségünk megosztása a másikkal.

B - A videó igaz, mert ez az, ahogy a szerelem működik, adni, adni, adni és begyógyítani mások sebeit, nem számít mi is történik, nem számít mennyire sérülünk meg mi magunk közben.

C - egyik sem, hanem...


Írd meg nekünk kommentben, kíváncsiak vagyunk rá! :) 


Pozitív Nap 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

A fohász, ami átsegítette a nehéz időszakokon "A kis herceg" íróját

Antoine de Saint-Exupéry, a híres francia író, akinek bölcs gondolatait nem csupán "A kis herceg" művéből ismerhetjük. Az egyik legcsodálatosabb fohász is tőle származik. Élete, pilótaként sem volt félelmektől, szorongásoktól mentes, és az egyik legnehezebb időszakban a következőket vetette papírra


NAPI BOLDOGSÁG