Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Az emberi kapcsolatok nagyon bonyolultak, kuszák és kiszámíthatatlanok. Ha nem figyelünk oda kellőképp a másikra, ha nem vagyunk tisztában saját érzéseinkkel, gondolatainkkal és vágyainkkal, könnyen eshetünk az érzések csapdájába...


Egyedül nehéz, ezt mindannyian tudjuk, hiszen az ember természetéből adandóan társas lény. Párban szép a világ... A legfontosabb azonban, hogy őszintén szeressünk, és őszintén szeressenek, hiszen, ha a szeretet nem alapszik kölcsönösségen, egy idő után az elvárások hada akár romba is döntheti a kapcsolatot.


Az alábbi, többszörösen díjnyertes kisfilmben láthatjuk, milyen az, ha odaadjuk valakinek a teljes szívünk, de az mégsem pont a megfelelő személy. A Gift című film főszereplője odaadta a szívét egy kedves hölgynek, aki végül cserben hagyja, és magával viszi az ajándékba kapott legféltettebb kincset is. Az elhagyott férfi összetörve begubózik, falakat épít maga köré, ám végül az akadályokon keresztül is rátalál az igazi szerelem.


CREDIT:
Rendezte: Julio Pot

Producer: Cecilia Baeriswyl

Mit üzen Neked ez a videó? 

- Teszi fel a kérdést jogosan Sóvári Mónika, a Plüssfotel Blog szerzője: 

A - A videó totál téves, mert azt üzeni, hogy a szeretet valami kívül található dolog, és szükségünk van valakire, aki megment minket. Elsőként magunkat kell megtanulnunk szeretni, hogy másokat szerethessünk vagy mások igazán szerethessenek minket. Nem vagyunk félemberek. Teljes egész emberek vagyunk, a szeretet az Egész-ségünk megosztása a másikkal.

B - A videó igaz, mert ez az, ahogy a szerelem működik, adni, adni, adni és begyógyítani mások sebeit, nem számít mi is történik, nem számít mennyire sérülünk meg mi magunk közben.

C - egyik sem, hanem...


Írd meg nekünk kommentben, kíváncsiak vagyunk rá! :) 


Pozitív Nap 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

A fohász, ami átsegítette a nehéz időszakokon "A kis herceg" íróját

Antoine de Saint-Exupéry, a híres francia író, akinek bölcs gondolatait nem csupán "A kis herceg" művéből ismerhetjük. Az egyik legcsodálatosabb fohász is tőle származik. Élete, pilótaként sem volt félelmektől, szorongásoktól mentes, és az egyik legnehezebb időszakban a következőket vetette papírra

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

30 ok az önbizalomra!

30 ok arra, hogy az légy, aki mindig is akartál lenni! hiszen lehetetlen sikeresnek, boldognak lenni, ha az ember önmaga útjába áll...


NAPI BOLDOGSÁG