A leggyönyörűbb helyek, ahol kimondhatod: igen!

Az esküvő egy pár életének talán legmeghatározóbb eseménye. Mind a szervezése, mind a nagy nap hatalamas feladat, fleg, ha végig igazán nyugodtak akartok maradni. Mit szólnál hozzá, ha kiszakadva a megszokott környezetből a világ varázslatos pontjainak egyiként mondanád ki: IGEN!?

Nem csak a menyasszonynak, a vőlegénynek is meghatározó élménye az esküvő. S, mi sem alapozhatna jobban meg egy kapcsolatot annál, mint, ha egy valóban romantikus és különleges helyszínen mondhatnák ki a fele, hogy örökre egymáséi lesznek?

Nos, ehhez egy varázslatos hely kell, ebben egyetérthetünk. Hogy kinek, mi a varázslatos az persze szubjektív, de a Boredpanda válogatása alapján mutatunk nektek pár szuper alternatívát az anyakönyvezetői iroda helyett. Mások által tesztelve, garantált a romantika!Queenstown, Új-Zéland


Seljalandsfoss, Izland


Skye-sziget, SkóciaTrolltunga, Norvégia


Egyiptom


Kappadókia, Törökország


Lombok, Indonézia


Mahe, Seychelles-szigetek

Hollandia


Írország

Kalifornia

India

Izland

Portugália

Hawaii

Fiji

Velence, Olaszország

+1 ismert, de mégis rendkívüli helyszín:


Párizs, Franciaország


Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.


NAPI BOLDOGSÁG