A leggyönyörűbb helyek, ahol kimondhatod: igen!

Az esküvő egy pár életének talán legmeghatározóbb eseménye. Mind a szervezése, mind a nagy nap hatalamas feladat, fleg, ha végig igazán nyugodtak akartok maradni. Mit szólnál hozzá, ha kiszakadva a megszokott környezetből a világ varázslatos pontjainak egyiként mondanád ki: IGEN!?

Nem csak a menyasszonynak, a vőlegénynek is meghatározó élménye az esküvő. S, mi sem alapozhatna jobban meg egy kapcsolatot annál, mint, ha egy valóban romantikus és különleges helyszínen mondhatnák ki a fele, hogy örökre egymáséi lesznek?

Nos, ehhez egy varázslatos hely kell, ebben egyetérthetünk. Hogy kinek, mi a varázslatos az persze szubjektív, de a Boredpanda válogatása alapján mutatunk nektek pár szuper alternatívát az anyakönyvezetői iroda helyett. Mások által tesztelve, garantált a romantika!Queenstown, Új-Zéland


Seljalandsfoss, Izland


Skye-sziget, SkóciaTrolltunga, Norvégia


Egyiptom


Kappadókia, Törökország


Lombok, Indonézia


Mahe, Seychelles-szigetek

Hollandia


Írország

Kalifornia

India

Izland

Portugália

Hawaii

Fiji

Velence, Olaszország

+1 ismert, de mégis rendkívüli helyszín:


Párizs, Franciaország


Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

A kaland főhőse Willow, a macska volt...

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Videón, ahogy kirobban az öröm egy 11 éves kislányból, amikor megtudja, örökbe fogadhatják

Az amerikai kislány megható reakcióját egy térfigyelő kamera vette fel az iskolájában. "Az őszinte öröm legtisztább megnyilvánulása." Így jellemezte a Utah államban található American Heritage iskola munkatársa a 11 éves lány reakcióját a hírre, hogy nevelőszülei hivatalosan is örökbe fogadhatják.

100 évesen kertet művel és állatokat tart az egykori lágerszakács

Vaskor István- a vidék újságírója, a Sokszinú Vidék magazin munkatársa készített egy csodálatos interjút. Alanya egy olyan ember, akinek élete mindannyiunk előtt példaként lebeghet. Csodálatos interjú kitartásról, élni akarásról, hűségről.


NAPI BOLDOGSÁG