A leggyönyörűbb helyek, ahol kimondhatod: igen!

Az esküvő egy pár életének talán legmeghatározóbb eseménye. Mind a szervezése, mind a nagy nap hatalamas feladat, fleg, ha végig igazán nyugodtak akartok maradni. Mit szólnál hozzá, ha kiszakadva a megszokott környezetből a világ varázslatos pontjainak egyiként mondanád ki: IGEN!?

Nem csak a menyasszonynak, a vőlegénynek is meghatározó élménye az esküvő. S, mi sem alapozhatna jobban meg egy kapcsolatot annál, mint, ha egy valóban romantikus és különleges helyszínen mondhatnák ki a fele, hogy örökre egymáséi lesznek?

Nos, ehhez egy varázslatos hely kell, ebben egyetérthetünk. Hogy kinek, mi a varázslatos az persze szubjektív, de a Boredpanda válogatása alapján mutatunk nektek pár szuper alternatívát az anyakönyvezetői iroda helyett. Mások által tesztelve, garantált a romantika!Queenstown, Új-Zéland


Seljalandsfoss, Izland


Skye-sziget, SkóciaTrolltunga, Norvégia


Egyiptom


Kappadókia, Törökország


Lombok, Indonézia


Mahe, Seychelles-szigetek

Hollandia


Írország

Kalifornia

India

Izland

Portugália

Hawaii

Fiji

Velence, Olaszország

+1 ismert, de mégis rendkívüli helyszín:


Párizs, Franciaország


Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.

Valószínűleg ez lesz a legmegdöbbentőbb 6 perc életedből, amit filmnézés közben töltesz el!

Szavakkal bemutatható vajon ez a videó? 6 perc, ami nem lesz kellemes. A valóság lesz. Hogy mit szűrtök le belőle, azt rátok bízzuk. Itt valóban feleslegesek a szavak...

Csókay doktor fia haláláról: "Hiszem, hogy egyszer újra megölelem Marcit"

Alig érkezett meg Nigériából, élete első missziójáról, Csókay András világhírű idegsebész, agykutató, máris a kórházba sietett ügyelni... Huszonnyolc éve gyógyít, nemzetközileg elismert idegsebész, mégis minden reggelét gyakorlással kezdi a boncteremben. Családapaként megtörtént vele az, ami minden szülő rémálma: a születésnapján egy tragikus baleset miatt elveszítette legkisebb gyermekét, az akkor 10 éves Marcit.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.


NAPI BOLDOGSÁG