Akkor és most: elképesztő fotókon ahogy 100 évessé öregedtek az egykori fiatalok

Nézd meg, hogyan lettek az üde, huszonéves nőkből és férfiakból 100 éves nénik és bácsik! Még jó lenne hozzácsatolni egy 3 harmadik, azaz babafotót (ami valószínű nem készült akkoriban) és akkor igazán az életet magát mutatná meg... Gyönyörű képek, amik a fiatalság mellett megmutatják az öregség szépségét is.


Huszonévesen ritkán gondolunk az öregedésre, azt pedig, hogy milyenek leszünk 100 évesen, eszünkbe sem jut elképzelni. Épp ezért érdekes és megdöbbentő Jan Langer, cseh fotós fotósorozata, a Faces of Centuryamiben több tucat cseh férfi és nő fiatalkori portréját vetette össze 100 éves kori önmagukkal.

Az idő múlásának lenyomatait - a ráncokat, a megereszkedett vonásokat, az ősz hajat -szívszorító látni, ám felfedezni a személyiség, a lélek időtlenségét már sokkal szívmelengetőbb! Ha a tekintetünkben tovább él a huszonéveskori csillogás, kit érdekelnek a ráncok?

Marie Buresová, 23 és 100 évesen

Vlasta Cizkova, 23 és 101 évesen

Antonin Kovar, 25 és 102 évesen


Antontin Baldrman, 17 és 101 évesenProkop Vejdelek, 22 és 101 évesen


Anna Pochobradska, 30 és 100 évesen
Behdriska Köhlerová, 26 és 103 évesenStanislav Spacil, 17 és 102 évesenVincenc Jetelina, 30 és 105 évesen

boredpandaTetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Valószínűleg ez lesz a legmegdöbbentőbb 6 perc életedből, amit filmnézés közben töltesz el!

Szavakkal bemutatható vajon ez a videó? 6 perc, ami nem lesz kellemes. A valóság lesz. Hogy mit szűrtök le belőle, azt rátok bízzuk. Itt valóban feleslegesek a szavak...

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

"Olyan vagyok, mint a birkák, a szabad levegőnek születtem" - 90 éves néni egy olasz falu egyedüli lakója

Az augusztusban 91. életévét betöltő Paolina Grassi az utolsó lakója Casali Socraggio hegyvidéki falujának Olaszországban a svájci határ közelében

Ki mondta, hogy a nők nem tudnak vezetni? Sose becsülj le egy nőt...

Parkolóban ügyetlenkedő leány, cikázó anyuka, kormányba kapaszkodó nagyi: ha bármi hibát lát az úton, rögtön tudja sok férfi sofőr az okát: "naná, hogy nő". Vajon mindez csak rosszindulatú előítélet?


NAPI BOLDOGSÁG