Az igazság, ami az emberek online fotói mögött van


Jól elcsípték a lényeget ezek a vietnami fiatalok, vagyis, hogy mégis mi az, ami a valóságban történik és abból milyen kivágat megy fel a világhálóra. Elnézve ezeket a képsorokat (amik kétség kívül, akár percenként is megeshetnek a bolygó különböző pontjain) az emberben akarva akaratlan felvetődik a kérdés: mi a bajunk a valósággal; és az ember mikor hülyült el ennyire?! Jó kis görbetükör, humorral fűszerezve, igazsággal megspékelve. 


Ahogy a fenti videó, számos művész is kiparodizálja, hogy milyen életet mutatnak magukról az emberek például az Instagramon. Chompoo Baritone kiváló humorérzékkel nyúlt a hamis képek világához. Baritone és modelljei olyan hétköznapi helyzetben fotózkodtak, amikből egy-egy részletet kiragadva tökéletes Instagram-képet lehet készíteni, ám az is kiderül, hogy mi van tökéletes képek mögött. Baritone jelenleg fotózást tanul Thaiföldön és erre a társadalmi kommentárjára már nagyon sokat felfigyeltek. Reméljük, lesz még a fotósnak ilyen szemfelnyitó és elgondolkodtató képsorozata. 
Szóval miért is baj, ha az ember a valóságot mutatja meg? Miért akarunk egy nemlétező világba beilleni, és hova lesz a "légy egyedi" felkiáltás. Gondolkozzunk, fotózzunk és bátran vállaljuk a valóságot (a lencsén túl úgyis abban élünk)!

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.


NAPI BOLDOGSÁG