7 jó dolog, amit hajlamos vagy elfelejteni magadról


Itt egy kis löket ahhoz, hogy könnyebben tudd az élet pozitív oldalát szemlélni!


"Több, mint 7 milliárd emberből ezen a földön te az egyetlen vagy. Megismételhetetlen. Nem azért születtél meg, hogy azt érezd nem vagy megfelelő, hanem azért, hogy tudd, elég vagy, nem kell mindig többnek lenned. Hiszen tudatos lény vagy, akinek csak a döntésén áll, hogy a pozitív létet válassza!

Annak eredményeképp jöttél a világra, hogy a korábbi generációk vigyáztak egymásra, légy hát méltó hozzájuk! Eközben ne feledd, hogy véleményed a sajátod és, mint olyan a lehető legnagyobb értékkel bír.

A lépések, melyeket életed során teszel, nem véletlenek. S nem csak utaddal, hanem személyiségeddel is hatással vagy másokra. Mosolyogj hát sokat, hogy pozitív hatással legyél nem csak önmagadra, hanem mások életére is!"
Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...


NAPI BOLDOGSÁG