"Ember küzdj és bízva bízzál" - avagy a jócselekedet hatalma

Amíg léteznek jó emberek, akik jót cselekednek van remény. Higgyünk az emberiségben, higgyünk magunkban, s akkor jobbá tehetjük a világot. Közösen.

A következő képeken szereplő emberek már elkezdték a folyamatot. 

Lásd meg a szükséget és cselekedj legjobb belátásod szerint. Cselekedj helyesen, hiszen segíteni jó! Gondolj csak bele, ha másokat felvidítasz, magad is vidámabb leszel!A busz tele volt utasokkal, a sofőr mégis megállt, hogy megvigasztalja a síró kislányt


Egy férfi papucsot ad egy hajléktalan kislánynak Rio De JaneiróbanNyolc év telt el a két kép között: az egyiken egy rendőr megpróbálja lebeszélni az öngyilkosságról a férfit, a másikon a megmentett férfi látható, akinek azóta két gyereke van, az ünnepséget pedig a rendőr díjátadójának tiszteletére rendezték


Japán rendőrök egy kacsacsaládot kísérnek át az úttesten


Ezek a srácok lenyírják azoknak az embereknek a füvét, akik saját maguk ezt nem tudják megtenniAz étterem alkalmazottja kiszaladt az utcára segíteni az idős úrnak a viharban


A pizzafutár balesetet szenvedett, de a rendőrök gondoskodtak róla, hogy a pizza kiszállításra kerüljön!


Az önzetlen hármasikrek finomságokkal lepték meg kedvenc kukásembereiket.


Forrás: lemon

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Videón, ahogy kirobban az öröm egy 11 éves kislányból, amikor megtudja, örökbe fogadhatják

Az amerikai kislány megható reakcióját egy térfigyelő kamera vette fel az iskolájában. "Az őszinte öröm legtisztább megnyilvánulása." Így jellemezte a Utah államban található American Heritage iskola munkatársa a 11 éves lány reakcióját a hírre, hogy nevelőszülei hivatalosan is örökbe fogadhatják.

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

Nem segítek a feleségemnek - ezért te se segíts soha

Az alábbi gondolatfoszlány néhány nappal ezelőtt indult hódító útjára a Facebookon, amit mi az Új Egyensúly portál főszerkesztőjének, Barok Eszternek a fordításában találtunk meg, a történet pontos eredete sajnos bizonytalan. Itt most után közöljük mivel ez a rövid elbeszélés precíz magyarázata annak, miért nem segít feleségének egy férfi a háztartási munkában és a gyereknevelésben.

40 inspiráló mondat, amit akár minden nap elmondhatsz a gyerekednek

Szülőként a mi felelősségünk megtanítani gyerekeinek, hogy szeressék és tiszteljék magukat, s bánjanak a testükkel úgy, mint a legbecsesebb kincsükkel, amelyben a lelkük lakik, és ami egy életen át szolgálja őket.

Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."


NAPI BOLDOGSÁG