"Ember küzdj és bízva bízzál" - avagy a jócselekedet hatalma

Az internet, a tévéadások, a rádió mind-mind azzal van tele, hogy az emberiség megérett a pusztulásra. Valóban így lenne? Valóban nincs már jövőnk, s a romlás útjára léptünk? Talán sok esetben nem döntöttünk jól a történelem során. De van kiút.

Amíg léteznek jó emberek, akik jót cselekednek van remény. Higgyünk az emberiségben, higgyünk magunkban, s akkor jobbá tehetjük a világot. Közösen.

A következő képeken szereplő emberek már elkezdték a folyamatot. 

Lásd meg a szükséget és cselekedj legjobb belátásod szerint. Cselekedj helyesen, hiszen segíteni jó! Gondolj csak bele, ha másokat felvidítasz, magad is vidámabb leszel!A busz tele volt utasokkal, a sofőr mégis megállt, hogy megvigasztalja a síró kislányt


Egy férfi papucsot ad egy hajléktalan kislánynak Rio De JaneiróbanNyolc év telt el a két kép között: az egyiken egy rendőr megpróbálja lebeszélni az öngyilkosságról a férfit, a másikon a megmentett férfi látható, akinek azóta két gyereke van, az ünnepséget pedig a rendőr díjátadójának tiszteletére rendezték


Japán rendőrök egy kacsacsaládot kísérnek át az úttesten


Ezek a srácok lenyírják azoknak az embereknek a füvét, akik saját maguk ezt nem tudják megtenniAz étterem alkalmazottja kiszaladt az utcára segíteni az idős úrnak a viharban


A pizzafutár balesetet szenvedett, de a rendőrök gondoskodtak róla, hogy a pizza kiszállításra kerüljön!


Az önzetlen hármasikrek finomságokkal lepték meg kedvenc kukásembereiket.


Forrás: lemon

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Te segítenél egy bajba jutott állaton? Ezek az emberek az életük kockáztatása árán is megtették! (+videó)

Ezek a hősök a saját életüket kockáztatták, hogy segítsenek egy állatnak... Hősies állatmentések egy megható válogatásban.

Nem segítek a feleségemnek - ezért te se segíts soha

Az alábbi gondolatfoszlány néhány nappal ezelőtt indult hódító útjára a Facebookon, amit mi az Új Egyensúly portál főszerkesztőjének, Barok Eszternek a fordításában találtunk meg, a történet pontos eredete sajnos bizonytalan. Itt most után közöljük mivel ez a rövid elbeszélés precíz magyarázata annak, miért nem segít feleségének egy férfi a háztartási munkában és a gyereknevelésben.

40 inspiráló mondat, amit akár minden nap elmondhatsz a gyerekednek

Szülőként a mi felelősségünk megtanítani gyerekeinek, hogy szeressék és tiszteljék magukat, s bánjanak a testükkel úgy, mint a legbecsesebb kincsükkel, amelyben a lelkük lakik, és ami egy életen át szolgálja őket.

Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

Példát mutat emberségből az országtorta verseny kétszeres győztese

A Szó testvérek figyelmet szentelnek azokra, akiknek nem mindig jut élelem az asztalukra.


NAPI BOLDOGSÁG