Semmi különös, csak éppen közösen ment sétálni a juh, a szarvas, a vaddisznók és a négy kutya (+fotók)

Szombaton délelőtt Matuschek Zoltán, a budapesti Noé Állatotthon Alapítvány egyik kollégája arról számolt be Facebook-oldalán, hogy a jó időt kihasználva túrázni vitt egy juhot, egy szarvast, kétvaddisznót és négy kutyát.

A fotók tanúsága szerint az állatok rendkívül jó barátságban vannak egymással, és egyáltalán nem zavarja őket, hogy más fajhoz tartoznak.


Fotók: Scherer Károly


A Noé Állatotthon a legnagyobb Budapesten. 1992 óta végzik a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését - írják honlapjukon.

Közel 8 hektáros állatmenhelyük jelenleg közel ezer kutya, cica, malac, kecske, juh, strucc, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, ormányos medve, borz, ló, póni, szamár, láma, díszmadár, galamb, varjú, teknős, és szarvasmarha átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona.

És itt szeretnénk megemlíteni, hogy le a kalappal előttük.


Források: Facebook / Sokszinuvidek.24.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ölelgetjük a jól öltözött, elzavarjuk a rongyos koszos kislányt!? Te mit tennél hasonló helyzetben?

Az Unicef megnézte, mi történik, ha ugyanazt a kislányt rendesen felöltözve vagy koszosan és rongyokban küldi az emberek közé. Megdöbbentő!

Nagyszüleink 10 jó tanácsa: így lesz valóban boldog a karácsonyunk

Nagyszüleink jól tudták, hogy a tél a pihenés ideje. Nem véletlenül volt december elnevezése a régiek nyelvén az álom hava. Az együtt töltött minőségi idő semmivel nem pótolható. Figyeljünk egymásra! És ne csak így decemberben.

Edzenél, de nincs időd a baba mellett? Tornázz vele! (+videók)

Egy baba születése mindig hatalmas boldogság és ünnep a családnak. Azonban legtöbbször a csemeték érdekében nem jut annyi idő magunkra, amennyit szeretnénk.

Az én lakótársam a legjobb a világon - mind a 93 évével együtt!

Avagy generációk együttélése mindkettőjük javára. Hollandiában nem restek a kellemest a hasznossal összekötni a legváratlanabb helyeken sem.

Szép volt fiúk! Megható pillanatok a stadionból és utána (+videó)

"Én azt gondolom, jó munkához türelem kell. Kemény munka. Kicsit talán pszichikailag is elfáradtunk, de élveztük minden percét, én legalábbis élveztem. Ezt nyilván majd az Eb után kell feldolgozni, de nagyon jó volt itt lenni!" (Király Gábor)


NAPI BOLDOGSÁG