Ezek a hihetetlenül ötletes torták Londonban készültek... de természetesen egy magyar keze által!

Az alábbi remekművek Krasznai András nevéhez fűződnek. Ő az:

Az úriember a Gundelben szerezte meg cukrászvégzettségét, ráadásul elnöki dicséretben is részesült. Nem is Magyarországon lennénk, ha ne kényszerült volna arra, hogy máshol próbáljon szerencsét, mivel itthon nem tudott érvényesülni.

Ezért 2005-ben Angliába költözött. Meg is találta számítását, ma már egy londoni tortabolt főcukrásza és tortadekorátora.A tortaművész így nyilatkozott munkáiról:

"Munkámat a szakma szeretete miatt csinálnom. Amikor elkészítek valamit, és a megrendelő örömében elsírja magát, megölel, kezet ráz, vagy ami még fontosabb, hogy időről időre vissza tér hozzám, az számomra a legnagyobb elismerés."


Pozitív Nap - Hári Dániel

Forrás: b1gasztro

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Az ősz slágere: a tészta nélküli sütőtökös túrótorta

A sütőtök sokak kedvence, és süteményekhez is felhasználható. A ketkes.com alábbi receptjének elkészítése után garantáltan a család kedvence lesz.

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz

Figyeljünk oda jól a szavaira! Ugyan a felvétel már több mint 10 éves, aktualitása ma is nagyon erős. .

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...


NAPI BOLDOGSÁG