Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Aki csak használ Google Translate-et, biztosan tudja, hogy még nem végez tökéletes munkát a program - vezette fel a műsorvezető, Jimmy Fallon a The Tonight Show aktuális témáját.

A műsorvezető egy példát is hozott. Azt mondta, hogy ha a show címét, "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" magyarra fordítjuk, majd az így kapott szöveget vissza angolra, akkor azt kapjuk: A Tonight Show Stars Fallon Jimmy.

Ezen a mezsgyén elindulva alkották meg a lenti világsláger-paródiákat.

Ugyanezt az elvet követve, először magyarra, majd vissza angolra fordították olyan világslágerek dalszövegeit, mint az "I will survive", a The Weeknd klasszikusa, a "Can't Feel My Face", és Pinktől a "Just Give Me a Reason".

A műsorvezető és társa, Anne Hathaway mikrofont ragadott, és olyat énekeltek, amit egy jó ideig nem fogunk elfelejteni.A Google ezután közleményt adott ki, melyben azt írják, április 19-től még pontosabb lesz a Google Fordító az angol-magyar fordításaiban. 

Úgy legyen! :)


Forrás: Szeretlek Magyarország

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

10 gyönyörű versrészlet a magyar költészet napjára

Azt mondták neki, az Attila név nem létezik, így gyerekkorában sokáig Pistának szólították. Árult vizet, lopott fát, tanított és írt, mégis mindig nyomorgott. Egyetemre ment, képezni akarta magát, de eltanácsolták. Rövid élete során végig önmagát kereste, ám nem tudta megtalálni lelki békéjét. Ő volt József Attila: születésnapját, április 11-ét a magyar költészet napjaként tartják számon.

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

A nagymamák néha kegyetlenül őszinték tudnak lenni, de valójában pont azért szeretjük őket, mert kendőzetlenül, a maguk nyers (és mégis bölcs) stílusában mondják ki az igazságot. Néhány netező összegyűjtötte a legbrutálisabb mondatokat, amik elhagyták nagymamák száját - ti is tegyétek hozzá a magatokét!


NAPI BOLDOGSÁG