10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani


Én: Nagyon meleg van itt...
Nagyi: Jobb, ha elkezdesz templomba járni, mert a pokolban még ennél is melegebb van!


Mikor 19 éves voltam, elvittem az akkori barátomat bemutatni a nagymamámnak. A legelső dolog, amit a nagyi mondott neki ez volt: Szóval Ben, látom milyen kis húsos az arcod.

Amikor egyetemre jártam, megkértem a nagymamámat, hogy tanítson meg kötni. Belement, és azt mondta: Szerintem is jó ötlet, ha elfoglalod a kezeidet, akkor legalább nem fogsz annyit nassolni.

Ötéves voltam, mikor "zongorakoncertet" adtam az egész családnak. Mikor vége lett, láttam, hogy egyedül a nagymamám nem tapsol. Megkérdeztem, miért, mire azt felelte: Csak akkor tapsolok, ha valami jó volt.

Miután kiszúrattam az orromat, a nagyi végigmért és annyi mondott: Pedig te voltál a kedvenc unokám.

Mikor a nővérem elmondta a családnak, hogy teherbe esett egy egyéjszakás kalandtól, a nagymamám sóhajtott, rám nézett, és azt mondta: Azt hittük, te leszel az...

A (nagyon katolikus) nagymamám azt mondta, reméli meghal, mielőtt megházasodom, és nem kell elmennie egy világi esküvőre. 

Nagyi, miközben az ovis képeimet nézegeti: Ezekkel kergettem el a patkányokat!

Én (idegesen): Az összes barátom megházasodik...
Nagyi: Az összes barátom meghal...

Amikor a bátyám megmondta a családnak, hogy meleg, a nagymamám csak annyit mondott: Mindig is tudtam, hogy a lányok nem fognak bírni téged...


BoredPanda / NLCafé


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!


NAPI BOLDOGSÁG