10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

A nagymamák néha kegyetlenül őszinték tudnak lenni, de valójában pont azért szeretjük őket, mert kendőzetlenül, a maguk nyers (és mégis bölcs) stílusában mondják ki az igazságot. Néhány netező összegyűjtötte a legbrutálisabb mondatokat, amik elhagyták nagymamák száját - ti is tegyétek hozzá a magatokét!


Én: Nagyon meleg van itt...
Nagyi: Jobb, ha elkezdesz templomba járni, mert a pokolban még ennél is melegebb van!


Mikor 19 éves voltam, elvittem az akkori barátomat bemutatni a nagymamámnak. A legelső dolog, amit a nagyi mondott neki ez volt: Szóval Ben, látom milyen kis húsos az arcod.

Amikor egyetemre jártam, megkértem a nagymamámat, hogy tanítson meg kötni. Belement, és azt mondta: Szerintem is jó ötlet, ha elfoglalod a kezeidet, akkor legalább nem fogsz annyit nassolni.

Ötéves voltam, mikor "zongorakoncertet" adtam az egész családnak. Mikor vége lett, láttam, hogy egyedül a nagymamám nem tapsol. Megkérdeztem, miért, mire azt felelte: Csak akkor tapsolok, ha valami jó volt.

Miután kiszúrattam az orromat, a nagyi végigmért és annyi mondott: Pedig te voltál a kedvenc unokám.

Mikor a nővérem elmondta a családnak, hogy teherbe esett egy egyéjszakás kalandtól, a nagymamám sóhajtott, rám nézett, és azt mondta: Azt hittük, te leszel az...

A (nagyon katolikus) nagymamám azt mondta, reméli meghal, mielőtt megházasodom, és nem kell elmennie egy világi esküvőre. 

Nagyi, miközben az ovis képeimet nézegeti: Ezekkel kergettem el a patkányokat!

Én (idegesen): Az összes barátom megházasodik...
Nagyi: Az összes barátom meghal...

Amikor a bátyám megmondta a családnak, hogy meleg, a nagymamám csak annyit mondott: Mindig is tudtam, hogy a lányok nem fognak bírni téged...


BoredPanda / NLCafé


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!

Amiket a magas lányok maximálisan átéreznek

Nagyon mutatós és elegáns tud lenni az, ha egy lány magas, de persze tudjuk, hogy legalább ugyanannyi hátránya, mint előnye van annak, ha nem lógunk ki a modellek közül. Mivel jelen cikk íróját sem alacsony termettel áldotta meg az élet, már minden vicces élményt átélt, amit át kellett. Ezeket szedtük most csokorba - jelentkezzen, aki szintén megtapasztalt már egyet-kettőt!

13 kellemetlen élethelyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek meg

Az alacsony lányokra minden nap újabb veszélyek, kihívások leselkedned. Bosszankodhatnának egész nap, de semmivel se lenne jobb tőle, a legjobb megoldás ha humorosan fogják fel.

Nem hagyta dolgozni a riportert a ló - Nevetőgörcs lett a vége! (+videó)

Valószínűleg a riporter azt gondolta, ez is olyan munka lesz, mint a többi - beszámol a közelgő lóversenyről és kész.

9 hónapon át videózta kölyökkutyái versengését a vacsoráért (egy extra vicces felvétel)

Colby és Bleu gazdija olyan videót posztolt, amelyben úgy mutatja be kutyái növekedését, hogy az ételedényhez való futás közben készített róluk felvételeket...


NAPI BOLDOGSÁG