A legbájosabb karácsonyi reklám, amit valaha láttál! (+videó)

Akár a legaranyosabb Disney-mese, olyan a John Lewis áruházlánc legújabb karácsonyi reklámja. Hófödte táj, karácsonyfa, és édes erdei állatkák csoportja csal mosolyt az arcunkra és könnyeket a szemünkbe..

Minden évben óriási várakozás előzi meg a brit John Lewis áruházlánc legújabb karácsonyi reklámját. Az Adam&Eve/DDB idén egy rendkívül szerethető és kedves videóval rukkolt elő, amely már most hatalmas siker a világhálón. A videó üzenete: Lepj meg valakit Te is egy felejthetetlen Karácsonnyal!

A két perces mese a The Bear and The Hare (magyarul: A medve és a nyúl) címet kapta, és a Keane zenekar Somewhere Only We Know című dalának Lily Allen-féle feldolgozása festi alá. Mi teljesen elolvadtunk! És Ti?


Pozitív Nap

Forrás: kreativ.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!


NAPI BOLDOGSÁG