Ha tévézni akarsz, tekerned kell


Biciklihajtású tévét nézhetnek egy brit környezetvédő motel vendégei. 


A tévé a biciklizés közben keletkező, és árammá átalakított energia révén működik, így ez a legegészségesebb tévézés a világon, mivel nem tespedhet kanapén a képernyő bámulója - már ha egyedül tévézik és adást is akar látni, nem csak készüléket bekapcsolás nélkül. A módszer további előnye, hogy áramtakarékos és környezetbarát. 
   
Tekerj és jön az adás.


A motel neve Cottage Lodge, és Brockenhurst faluban van. Igyekszik minden téren energiatakarékos és környezetbarát lenni: kis fogyasztású izzókat, napelemeket, fafűtéses kályhákat működtet, víztakarékos vécékkel és zuhanyozókkal szolgál. 
    
A Cottage Lodge motel kívülről.
A biciklis szoba bútorzata faveszteség-mentes: egy kidőlt bükkfából készíttette asztalát, ágyát, fésülködőasztalát, tükrének keretét egy helyi fadoktor - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Ezt teszi a tévé a gyerekeddel - Képek, amik felnyitják a szemed

Bár a felnőttek között is vannak olyanok, akikre nagy hatással van a tévé, a gyerekekre még jobban oda kell figyelni: ők azok, akiket nagyon könnyű befolyásolni, akiket nagyon könnyű a rossz irányba terelni.

Ha valamivel szeretnéd feldobni magad, akkor ezt nézd meg!

Rossz a kedved? Eleged van mindenből? Szeretnél feldobódni egy kicsit? Anni, a Napi Boldogság bloggere tartogat neked valamit, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!

Nyugdíjba megy valaha is II. Erzsébet angol királynő?

Elképesztő vitalitás jellemzi a mai napig II. Erzsébetet. Alattvalói azért már találgatják az időpontot, amikor királynőjük leköszön a trónról...

Legyen a te városod a Föld órájának hazai fővárosa!

Területtisztító, szépítő és szemétszedő verseny keretében keresi a Föld órája globális program idei magyarországi fővárosát a WWF Magyarország.

Nemsokára itt a Föld órája

Idén március 28-án sötétülnek el a fények 162 ország mintegy hétezer településén.loading...