Ha tévézni akarsz, tekerned kell

Biciklihajtású tévét nézhetnek egy brit környezetvédő motel vendégei. 


A tévé a biciklizés közben keletkező, és árammá átalakított energia révén működik, így ez a legegészségesebb tévézés a világon, mivel nem tespedhet kanapén a képernyő bámulója - már ha egyedül tévézik és adást is akar látni, nem csak készüléket bekapcsolás nélkül. A módszer további előnye, hogy áramtakarékos és környezetbarát. 
   
Tekerj és jön az adás.


A motel neve Cottage Lodge, és Brockenhurst faluban van. Igyekszik minden téren energiatakarékos és környezetbarát lenni: kis fogyasztású izzókat, napelemeket, fafűtéses kályhákat működtet, víztakarékos vécékkel és zuhanyozókkal szolgál. 
    
A Cottage Lodge motel kívülről.
A biciklis szoba bútorzata faveszteség-mentes: egy kidőlt bükkfából készíttette asztalát, ágyát, fésülködőasztalát, tükrének keretét egy helyi fadoktor - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A világ legönfenntartóbb közösségei (+videó)

Most ismerjünk meg a következő videóból három olyan várost, amelyek nem voltak hajlandók kivárni a világ vezetőinek lépéseit az ügyben, és a saját kezükbe vették az irányítást. Megújuló energiaforrásokra kezdték alapozni az energiaellátásukat nem megújulók helyett.

Szegény, szerencsétlen hétfő (7fő ok a hét első napja mellett)

A hét legkevésbé kedvelt napja, folyton folyvást csak hideg vizet kap a nyakába. Ezért mi most kiállunk mellette, mert a hétfő is egy Pozitív Nap. Hét-fő ok a hétfők mellett.

A legjobb lagzin is hiba eshet, viszont semmi ne szegje a kedveteket! A legviccesebb esküvői bakik (+videó)

Az esküvőnk életünk legszebb napja. Olyan esemény, amelyen minden tökéletes kell, hogy legyen, fontos, hogy mindenki a helyén legyen és flottul menjen minden. Sajnos azonban gyakran az is előfordul, hogy a nagy igyekezetnek nyögés lesz a vége...

Ezt teszi a tévé a gyerekeddel - Képek, amik felnyitják a szemed

Bár a felnőttek között is vannak olyanok, akikre nagy hatással van a tévé, a gyerekekre még jobban oda kell figyelni: ők azok, akiket nagyon könnyű befolyásolni, akiket nagyon könnyű a rossz irányba terelni.

Ha valamivel szeretnéd feldobni magad, akkor ezt nézd meg!

Rossz a kedved? Eleged van mindenből? Szeretnél feldobódni egy kicsit? Anni, a Napi Boldogság bloggere tartogat neked valamit, amitől azonnal jobb kedvre derülsz!