Ha tévézni akarsz, tekerned kell

Biciklihajtású tévét nézhetnek egy brit környezetvédő motel vendégei. 


A tévé a biciklizés közben keletkező, és árammá átalakított energia révén működik, így ez a legegészségesebb tévézés a világon, mivel nem tespedhet kanapén a képernyő bámulója - már ha egyedül tévézik és adást is akar látni, nem csak készüléket bekapcsolás nélkül. A módszer további előnye, hogy áramtakarékos és környezetbarát. 
   
Tekerj és jön az adás.


A motel neve Cottage Lodge, és Brockenhurst faluban van. Igyekszik minden téren energiatakarékos és környezetbarát lenni: kis fogyasztású izzókat, napelemeket, fafűtéses kályhákat működtet, víztakarékos vécékkel és zuhanyozókkal szolgál. 
    
A Cottage Lodge motel kívülről.
A biciklis szoba bútorzata faveszteség-mentes: egy kidőlt bükkfából készíttette asztalát, ágyát, fésülködőasztalát, tükrének keretét egy helyi fadoktor - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak még egy epizód, mondtam, és másnap reggel sorozatfüggőként ébredtem...

Először csak egy részt nézel meg, de utána nem bírsz leállni. Így válunk a sorozatok rabjaivá, és tiszta szívből élvezzük.

Ezekre a helyekre kell elutaznod, ha szereted a Trónok harcát

Napjaink legnépszerűbb tévésorozatának útikalauza.

13 fantasztikus optikai csalódás, ami szórakozni fog az elméddel

Az optikai illúziók vizuálisan érzékelt képek, amelyek eltérnek az objektív valóságtól. Más szóval ez egy trükk, ami hatással van a szemedre. A szem által gyűjtött információ az agyban kerül feldolgozásra, hogy egy olyan észleletet adjon, ami nem egyezik az ingerforrás egy fizikai mértékével...

Ha nem látjuk, nem hisszük el, de tényleg a kutya vezeti a repülőgépet! (+videó)

Egy brit tévécsatorna műsorában kutyákat tanítottak repülni. Azt gondolod, hogy ez lehetetlen vállalkozás? Akkor ezt figyeld!

Kedvenc sorozataid ikonikus lakásai a tervezőasztalon

Kukkants be kedvenceid otthonába úgy, ahogy eddig még soha sem!