Törékeny világunk kínai porcelánautója 


Porcelán karosszériájú autóval közlekedik egy cserépművész Kínában. A kocsi "alapjáratban" vadonatúj Land Rover, és gazdája meghagyta az autó eredeti fémtestét, azt fedte be porcelánnal, méghozzá - és természetesen - kínai porcelánnal. 


A burkolatot - amely akár csempének is mondható - apránként gyűjtögette össze: edényeket vásárolt, majd pedig összetörte őket, hogy rásimulhassanak az autó felületére. Így a férfié a világ legtöröttebb karosszériájú autója, mely mégis teljesen ép.


"Az egész számomra azt jelképezi, hogy hatalmas energiáink, technikai fejlettségünk ellenére bolygónk mily törékeny. Ha mindannyin valamilyen törékeny dologgal bevont kocsit vezetnénk, talán jobban vigyáznánk világunkra" - mondta Csang Lian-csi.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Ezzel a módszerrel játszi könnyedséggel megtisztíthatod a fugát

Míg a csempe és a járólap megtisztítása viszonylag egyszerű, a fuga már jóval komolyabb problémát jelent. Íme a megoldás!

Az év legviccesebb videója: a rendőr fényes nappal, Taylor Swift dalára zúzza az autóban!

Ez a rendőr fényes nappal az autójában zúzza Taylor Swift dalára...Minket mi akadályoz meg abban, hogy egy jót bulizzunk a kocsinkban?

Gépből... bármit! - Nem mindennapi automaták Japánban

Japán a furcsa és szokatlan automaták országa – ahol az óriási népességszám ellenére is minden 23. főre jut egy automata...

Kifogás mindig van! - Egy kárfelvételi jegyzőkönyv nevetséges vallomásai

Egy német biztosító kárfelvételi jegyzőkönyvéből származnak a következő idézetek, amelyek egyébként teljesen komoly, hivatalos tanúvallomások részét képezik...

A világ legbizarrabb autói (képriport)

A technika csodálatos, az ötletek bizarrak és nagyszerűek: ez eredményezi a világ legfurább autóit, amelyekkel tutira nem maradsz észrevétlen az utcán!