A legelképesztőbb labirintusrajz

Egy férfi 30 évvel ezelőtt készítette el ezt a feladványt, aminek - állítása szerint - van megoldása. Ahhoz, hogy ezt bárki megoldja, zseniális elmének kell lenni...


A portásként dolgozó japán férfi nem kevesebb, mint 7 évet töltött azzal, hogy az itt látható labirintust elkészítse. Most a lánya töltötte fel a Twitterre és azt kell hogy mondjuk, ez a valaha látott legnehezebb, legelképesztőbb labirintusos rajz.

Neves szakemberek is megemelték a "kalapot".

A cikk folytatásáért, és további képekért olvass tovább a Kiskegyed oldalán.


Forrás: kiskegyed.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 érdekes tény Európa Amazonasáról

Duna folyónkhoz mindannyian kötődünk, legalább egy történetet el tudunk mesélni róla, még akkor is, ha az ország teljesen más táján élünk.

Ártatlan gyermekrajzok, amiktől egy kicsit elpirulunk...!

Minden gyermek rajzol. Különböző, olykor egészen fantasztikus dolgokat vetnek papírra. Sokszor el is kell magyarázniuk mi az. Talán a következő rajzoknál is elkell majd némi magyarázat.

A hely, ahol bárkiből lehet ruhatervező, még gyerekekből is!

Pontosabban nem hely, hanem cég. Egy édesanya valóra váltotta ötletét, melynek köszönhetőn a legkisebbtől a legnagyobb gyerkőcig bárkinek legyártják álmai ruháját. Rajzok alapján.

Így néztek ki az első tervek alapján kedvenc Disney hőseink

Egy rajzfilmhős "élete" az első vázlatokkal kezdődik. Aztán sok álmodozás után megszületik a végleges karakter. De vajon mekkora változáson megy eközben keresztül kedvencünk?

Nagy hatású személyiségek és a színészek, akik tökéletesen eljátszották őket

Salvador Dali, Stephen Hawking, Van Gogh és még sokan mások... na meg a remek színészek, akik új életre keltették őket a filmvásznon.


NAPI BOLDOGSÁG