A legelképesztőbb labirintusrajz

Egy férfi 30 évvel ezelőtt készítette el ezt a feladványt, aminek - állítása szerint - van megoldása. Ahhoz, hogy ezt bárki megoldja, zseniális elmének kell lenni...


A portásként dolgozó japán férfi nem kevesebb, mint 7 évet töltött azzal, hogy az itt látható labirintust elkészítse. Most a lánya töltötte fel a Twitterre és azt kell hogy mondjuk, ez a valaha látott legnehezebb, legelképesztőbb labirintusos rajz.

Neves szakemberek is megemelték a "kalapot".

A cikk folytatásáért, és további képekért olvass tovább a Kiskegyed oldalán.


Forrás: kiskegyed.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Ezek 2016 legjobb drónfotói

A Hong Kong-i SkyPixel 2016-os légifotó pályázatára 27 ezer pazar kép érkezett. Ezeket választották a legjobbnak közülük, és a képek láttán erősen elgondolkoztunk, hogy veszünk egy drónt mi is.

Kisgyerekek és óriási kutyáik (képriport)

Andy Seliverstoff fotói tökéletesen ábrázolják mindazt az érzést, amit egy kutya és egy gyermek nyújtani tud...

Ilyen gyönyörű képeket még nem láttál a jeges Balatonról

Ahogy megérkeztek a komoly fagyok, a Balatonon is megindult a jégzajlás. Gyönyörködjünk hát a következő fantasztikus képekben!

8 egyszerű lépés, hogy 2017 egy remek év legyen

Az élet sokkal szebb annál, mint ahogy azt a legtöbb ember elképzeli. Tudatosan, lépésről lépésre oda kell figyelnünk a szép dolgokra, és ezzel párhuzamosan a negatív eseményeket minél gyorsabban le kell zárnunk.


NAPI BOLDOGSÁG