Keressük a szavakat, de nehezen találjuk - Ilyen jól Jackot énekelni magyar énekest még nem hallottunk! (+Videó)

NÁGI, azaz Nagy Brigitta fiatal, ígéretes, valóban tehetséges magyar énekesnő. Már bemutatkozó klipjén is túl van, Elfújtam címmel, ami szerintünk igen jól sikerült. Most azonban, az egyébként alternatív pop, jazz és blues stílusokban alkotó énekesnőnek egy röpke, de annál jobb felvételét hoztuk el nektek!Az élő loop (angol nyelven live looping) hangminták (aza loop-ok) felvétele és visszajátszása, egymásra keverése, valós időben, egy élő előadás alkalmával. Az élő loop technika az elmúlt években kezdett terjedni, ma már világversenyeket is szerveznek.

NÁGInak, azaz Nagy Brigittának az alábbi, szerintünk zseniális, liveloop Jacko remake-hez, csak egy olyan nap kellett, amikor a hideg miatt egész nap össze volt zárva a géppel...
Büszkék vagyunk rá, hogy egy magyar lány csuklóból lenyomja DubFX-et. Még több ilyet, ne hagyd abba NÁGI! :)

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ilyen kórusvezető kellene minden iskolába: ez a magyar diákkórus százezrek szívébe lopta be magát (+videó)

Belopta magát százezrek szívébe a gyönki énektanárnő és diákkórusa, nem véletlen, hogy sokan mondják: ilyen kórusvezető kellene minden iskolába.

Így reagál a kisfiú Beethoven csodálatos Holdfény szonátájára (+videó)

Valljuk be, Beethoven Holdfény című szonátája a mi felnőtt lelkünket is olyan mértékben képes meghatni, hogy nem bírjuk ki sokszor könnyek nélkül, annyira lenyűgözőek a dallamok.

Frenetikus, ahogyan 1000 zenész játssza a Nirvana slágerét

Csak annyit teszünk hozzá, bámulatos, elképesztő, zseniális, brutális, óriási...

Negyven másodperc, amit mindenkinek látnia kéne. Egy magyar költő, akit mindenkinek ismernie kéne...

Nagy László, Kossuth-díjas magyar költő, műfordító volt. Akit több mint negyven éve kértek meg, hogy üzenjen a jövő emberének. Vagyis nekünk...

A kutyának se kellett az Adidasnál ez a reklám, amit egy diák csinált, most mégis erről beszél mindenki (+videó)

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják. mivel valószínű ez lett volna az eddigi legszebb filmje a sportmárkának.


NAPI BOLDOGSÁG