Gyurcsík Tibi nagyot repült és még báránybőrbe is bújt

Túl van élete első repülős útján az X-faktor első szívtipró kiesője Gyurcsík Tibor.  Az RTL Klub „Havazin” című síműsorának december 4-i adásában fog szerepelni a sí őrült énekes. 


A stáb Zermattban, Svájc legismertebb sí paradicsomában forgatott, ahova a Swiss légitársaság repítette a fiatal énekest első légi útján. Tibi nemcsak a pályák ördöge volt, hanem több svájci „Heidi” szívét is meghódította a világ legtöbbet fényképezett hegycsúcsa, a Matterhorn lábánál.
 
A csúszások közben a Havazin műsorvezetőjével, Molnár Andival  tanultak jódlizni, ahol Tibi annyira sikeres volt, hogy a helyi jódli klub azonnal szerződést ajánlott neki. Az aranytorkú énekes nem fért a bőrébe, ezért belebújt egy birkáéba, mégpedig egy fekete orrúba, amely az alpesi város jelképe. Lehengerlő tánctudásával nemcsak a stábnak, de a helyi turistáknak is vidám pillanatokat szerzett. A zermatti turisztikai hivatal is szeretett volna rögtön lecsapni a mérnök „vendégmunkásra”, de Tibi inkább az dalolás mellett marad.  

Képgaléria Tibi svájci útjáról. Fotók: Gyémánt Balázs.


A világ legmagasabb forgó éttermében Tibi a svájci kulinária gyöngyszemeit is kipróbálta: sajtfondüzött, vadhúsokat és modern gasztronómiai csodákat kóstolt, és persze svájci csokiból is bevásárolt.  A Jégpalotában a mínusz fokok ellenére a helyi cseresznyepálinka elfogyasztása után is dalra fakadt és az alkalomhoz illő számokkal örvendeztette meg az arra járókat; elénekelte a Jégből vagyok, a Jég dupla whiskeyvel és az Ice Ice Baby számokat. Tibi mindenképpen szeretne még Svájcba visszatérni, hiszen a gleccseren az év 365 napján hódolhat egyik szenvedélyének a síelésnek. További részletek az adásban: Havazin, 2011. december 4. vasárnap.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csupán 32000 dollárért egyedi nevet találnak a kisbabádnak!

Egyedi, jó csengésű nevet akarsz gyermekednek? Bízd meg ezt a céget!

Megnyílt a a világ első, két hegycsúcsot összekötő függőhídja (+videóval)

A svájci Peak Walk 107 méter hosszú, és a Glacrier 3000, valamint a Scex Rouge között teremt átjárási lehetőséget.

Egyik csúcsról a másikra sétálhatunk majd Svájcban

Novemberben adják át azt a közel háromezer méter magasan feszülő függőhidat, amely a Glacier 3000 és a Scex Rouge között teremt átjárási lehetőséget.

Világtérkép első bliccre - akár már két vonalból! (képriport)

A szubjektív térképek hőskorszakát éljük és most egy nagyon szerethető műfajra bukkantunk! :)

Az egyik legszebb természeti jelenségünk: szállnak a darvak hazánk felett! (képriport)

Jó lenne, ha minden magyar ember legalább egyszer tanúja lehetne ennek a világraszóló látványosságnak, amiért nem kell a Föld valamely távoli szegletébe utaznunk!