Hallelujah - abszolút libabőr, ahogy a 17 éves lány egy kútba énekli ezt a mesterművet! (+videó)Leonard Cohen mesterművét a 17 éves kansasi lány, Tiffany Day énekli Olaszországban, épp ott voltak osztálykiránduláson iskolája kórusával.


Cohen mesterművét sokan sokféle képen feldolgozták már. Az is megmutatja a szerző nagyszerűségét, hogy mennyi embert inspirált már ez a dal arra, hogy saját előadást készítsen belőle. Hallottuk már eskető paptól (lenyűgözően énekelve), vagy például a Pentatonixtól, szinte földöntúlian szép előadásban.

Most egy fiatal gimnazista rögtönzött Velence egyik utcáján. Tiffany iskolai kórusával utazott Olaszországba tanulmányútra, emellett számos templomban énekeltek is. Az egyik ilyen alkalom után a templomból kifelé megpillantott egy régi kutat, és nem tudta megállni, hogy ki ne próbálja az akusztikáját. Nos, ha ezt hallva nem leszel libabőrös, akkor nem tudjuk mitől.

Fantasztikus!
Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

"Kérem, vasárnap ne jöjjön." - 80 éve ment el József Attila

József Attila. Egyszerű név. Zseniális elme. Az őrület határán táncoló lélek. Költő, művész - a legnagyobb és legmagányosabb. 80 éve távozott közülünk.

A fohász, ami átsegítette a nehéz időszakokon "A kis herceg" íróját

Antoine de Saint-Exupéry, a híres francia író, akinek bölcs gondolatait nem csupán "A kis herceg" művéből ismerhetjük. Az egyik legcsodálatosabb fohász is tőle származik. Élete, pilótaként sem volt félelmektől, szorongásoktól mentes, és az egyik legnehezebb időszakban a következőket vetette papírra

12 alkalom, amikor az írók egy egészen új szintre emelték a köszönetnyilvánítást

A regények elején vagy végén a legtöbbször az írók pár szóval megemlítik néhány szerettüket, családtagjukat, akiknek a könyvet ajánlják. Ezek általában rövid, kedves mondatok, amelyekben hálájukat fejezik ki azon emberek számára, akik segítettek nekik a könyv megírásában, ötleteikkel, szeretetükkel támogatták őket a nehezebb időszakokban is. De mint ahogy a világon bármit, ezt is lehet egészen másképp csinálni.

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz

Figyeljünk oda jól a szavaira! Ugyan a felvétel már több mint 10 éves, aktualitása ma is nagyon erős. .


NAPI BOLDOGSÁG