Hallelujah - abszolút libabőr, ahogy a 17 éves lány egy kútba énekli ezt a mesterművet! (+videó)

Leonard Cohen mesterművét a 17 éves kansasi lány, Tiffany Day énekli Olaszországban, épp ott voltak osztálykiránduláson iskolája kórusával.Leonard Cohen mesterművét a 17 éves kansasi lány, Tiffany Day énekli Olaszországban, épp ott voltak osztálykiránduláson iskolája kórusával.


Cohen mesterművét sokan sokféle képen feldolgozták már. Az is megmutatja a szerző nagyszerűségét, hogy mennyi embert inspirált már ez a dal arra, hogy saját előadást készítsen belőle. Hallottuk már eskető paptól (lenyűgözően énekelve), vagy például a Pentatonixtól, szinte földöntúlian szép előadásban.

Most egy fiatal gimnazista rögtönzött Velence egyik utcáján. Tiffany iskolai kórusával utazott Olaszországba tanulmányútra, emellett számos templomban énekeltek is. Az egyik ilyen alkalom után a templomból kifelé megpillantott egy régi kutat, és nem tudta megállni, hogy ki ne próbálja az akusztikáját. Nos, ha ezt hallva nem leszel libabőrös, akkor nem tudjuk mitől.

Fantasztikus!
Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

10 gyönyörű versrészlet a magyar költészet napjára

Azt mondták neki, az Attila név nem létezik, így gyerekkorában sokáig Pistának szólították. Árult vizet, lopott fát, tanított és írt, mégis mindig nyomorgott. Egyetemre ment, képezni akarta magát, de eltanácsolták. Rövid élete során végig önmagát kereste, ám nem tudta megtalálni lelki békéjét. Ő volt József Attila: születésnapját, április 11-ét a magyar költészet napjaként tartják számon.

A boldogtalanság egyik kulcsa a tucatnyi elvárás, az állandó megfelelés pedig csapda! - egy nagyszerű kisfilm, ami figyelmeztet: önmagadnak próbálj megfelelni

Az állandó elvárások megfosztanak az élettől! Íme egy figyelemkeltő videó megszürkült mindennapjainkról, ami azt üzeni neked, hogy önmagadnak és ne a társadalmi elvárásoknak próbálj megfelelni.

Keressük a szavakat, de nehezen találjuk - Ilyen jól Jackot énekelni magyar énekest még nem hallottunk! (+Videó)

NÁGInak, azaz Nagy Brigittának az alábbi, szerintünk zseniális Jacko remake-hez, csak egy olyan nap kellett, amikor a hideg miatt egész nap össze volt zárva a géppel...

Elképesztő látvány: szarvasok százai rohannak át az úton Baranya megyében (+videó)

Miután megkapták az elsőbbséget az autósoktól, hosszú másodpercekbe telt, mire minden állat átért az egyik oldalról a másikra. Az interneten természetesen azonnal megkezdődött a találgatás, mitől szaladnak ennyire, ráadásul ennyien!

A kutyának se kellett az Adidasnál ez a reklám, amit egy diák csinált, most mégis erről beszél mindenki (+videó)

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják. mivel valószínű ez lett volna az eddigi legszebb filmje a sportmárkának.


NAPI BOLDOGSÁG