Már 7 millióan látták: mindenki elképedt, amikor az esküvői szertartás után dalra fakadt a pap (+videó)

Chris és Leah O'Kane egy szombati napon tartották az esküvőjüket az írországi Oldcastle-ben. Minden tökéletesen rendben ment, és azt hitték, ennél jobb már nem is lehetne a szertartás. De tévedtek. 


Miután örök hűséget fogadtak egymásnak, csak annyi maradt hátra, hogy az atya, aki összeadta őket, szóljon néhány szót. Ray Kelly oda is ment a mikrofonhoz, ám ahelyett, hogy egy kedves beszéddel kívánt volna sok boldogságot az ifjú párnak, dalra fakadt. Nem is akárhogy: úgy énekelte el Leonard Cohen Halleluja című világhírű számát, hogy az egész násznépnek leesett az álla. 

Bár az ír katolikus pap egy kicsit változtatott a szövegen (hogy passzoljon az alkalomhoz), ugyanolyan csodás élmény hallgatni, mint az eredetit. Az egybegyűltek sem gondolták ezt másképp: az első sokk után már lelkesen tapsoltak az újdonsült énekesnek, sőt, volt, aki meg is könnyezte az előadást. 


Az már csak hab a tortán, hogy Ray Kelly atyának fogalma sem volt arról, hogy ez a videó felkerül majd az internetre. "Tudtam, hogy készült egy felvétel, de nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Egész életemben csak egyszer vagy kétszer jártam a Youtube-on, így nagyon meglepődtem, mikor szembesültem a nézettségi adatokkal" - mesélte Kelly atya. 


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

"Jó lenne, ha minden városi gyereknek lenne vidéki nagyija!" - Nyári élmények egy kislány szemével

Boncser Orsolya, fényképész, nem csupán kislányáról készült fotóival, hanem Szuzi nagyiéknál töltött élményteli gondolataival meséli el, milyen is a nyaralás nagyiéknál.


NAPI BOLDOGSÁG