Már 7 millióan látták: mindenki elképedt, amikor az esküvői szertartás után dalra fakadt a pap (+videó)

Chris és Leah O'Kane egy szombati napon tartották az esküvőjüket az írországi Oldcastle-ben. Minden tökéletesen rendben ment, és azt hitték, ennél jobb már nem is lehetne a szertartás. De tévedtek. 


Miután örök hűséget fogadtak egymásnak, csak annyi maradt hátra, hogy az atya, aki összeadta őket, szóljon néhány szót. Ray Kelly oda is ment a mikrofonhoz, ám ahelyett, hogy egy kedves beszéddel kívánt volna sok boldogságot az ifjú párnak, dalra fakadt. Nem is akárhogy: úgy énekelte el Leonard Cohen Halleluja című világhírű számát, hogy az egész násznépnek leesett az álla. 

Bár az ír katolikus pap egy kicsit változtatott a szövegen (hogy passzoljon az alkalomhoz), ugyanolyan csodás élmény hallgatni, mint az eredetit. Az egybegyűltek sem gondolták ezt másképp: az első sokk után már lelkesen tapsoltak az újdonsült énekesnek, sőt, volt, aki meg is könnyezte az előadást. 


Az már csak hab a tortán, hogy Ray Kelly atyának fogalma sem volt arról, hogy ez a videó felkerül majd az internetre. "Tudtam, hogy készült egy felvétel, de nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Egész életemben csak egyszer vagy kétszer jártam a Youtube-on, így nagyon meglepődtem, mikor szembesültem a nézettségi adatokkal" - mesélte Kelly atya. 


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Hallelujah - abszolút libabőr, ahogy a 17 éves lány egy kútba énekli ezt a mesterművet! (+videó)

A velencei kútba énekelt daltól mindenki libabőrös lett, aki hallotta, nézd meg, miért!

Ilyen kórusvezető kellene minden iskolába: ez a magyar diákkórus százezrek szívébe lopta be magát (+videó)

Belopta magát százezrek szívébe a gyönki énektanárnő és diákkórusa, nem véletlen, hogy sokan mondják: ilyen kórusvezető kellene minden iskolába.

9 dolog az otthonunkban, ami a tudomány szerint is boldogabbá tesz

Ezentúl akár esszenciának is tekinthetjük az alábbi tanácsokat.

Nem kell Bécsig szaladnunk, ha igazán szépet szeretnénk látn: A legszebb hazai adventi vásárok

Magyarországi adventi vásárok és programok egy csokorban. Ahol kellemes kikapcsolódás és meghitt hangulat várja a karácsonyra készülődőket.

18 pofonegyszerű, filléres DIY ötlet, hogy meglegyen az ünnepi hangulatod!

Csillog-villog a város, az emberek karácsonyi ritmusban nyüzsögnek kint is, bent is. Az évnek ebben a szakaszában szeretünk mindenféle díszekkel pepecselni, közben betenni régi számokat, és narancs-szegfűszeg illatba burkolózni. Már csak egy kandalló hiányzik, meg egy doromboló cica...


NAPI BOLDOGSÁG