Magyar árnyjáték elsöprő sikere a brit rivaldafényben (VIDEÓVAL)


A Britain's Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrije méltatta az Attraction nevű magyar látványszínházat. A közönség és a zsűri is megkönnyezte az előadást. A csapat négy igen szavazattal jutott tovább.


A Hip Hop Boyz egykori tagjának, Szűcs Zoltánnak az Attraction nevű látványszínháza elsöprő sikert aratott Nagy-Britannia tehetségkutatójában, a Britain's Got Talent című műsorban.

Csodálatos, megható, elbűvölő, érezelemdús, fantasztikus
- többek között ilyen jelzőkkel illette a zsűri az előadást. A felvételen jól látszik, hogy a közönség soraiban többen sírnak, az előadás után pedig az ítészek és a közönség is felállva tapsolja meg a produkciót.

Vigyázat a megható, érzelemdús előadás még a monitor előtt nézve is libabőrrel járhat! :)

Szűcs pár éve alapította a tánciskoláját, amelyből 2004-ben kinőtte magát a látványszínház. A csapat már a magyar Csillag születikben, illetve annak német változatában is próbálkozott. Eddig azonban nem értek el olyan komoly sikert, mint a most, a szigetországban.

A látványszínház egy speciális, trükkökre épülő fekete színház műfajú táncszínházi produkció, azaz egyfajta árnyjáték, melynek során a táncosok a fizika törvényszerűségeit semmibe véve lebegnek a levegőben, testrészeik külön életre kelnek, s tárgyak mozognak tőlük függetlenül.

Szívből gratulálunk a magyar csapatnak az elért szép sikerekhez!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Frenetikus, ahogyan 1000 zenész játssza a Nirvana slágerét

Csak annyit teszünk hozzá, bámulatos, elképesztő, zseniális, brutális, óriási...

Zacher Gábor mesélt a függőségekről, elhittük neki

Érdekes dolog ez a függőség. Alapvetően nagyon sokan csak rossz jelzőként használjuk a szót és, ha meghalljuk, hogy valaki függő, akkor máris jönnek az előítéletek, pedig valójában azokra semmi szükség nincs...

Pál Feri: Sötétségben él, aki csak önmagát látja!

Adjál akkor is, ha kevés van neked is, adjál akkor is, ha neked is szükséged lenne rá, adjál akkor is, ha neked nem adtak, adjál akkor is, ha a szavaknál többre van szükség - és közben észrevétlenül a reménység emberévé leszel.

Tárgyak, mesék egy kupacban, jól megférnek a Batyu Színházban! Most 2 jegyet nyerhetsz!

Arról, hogy mit tanulhatnak a gyermekek a színháztól, és miért érdemes a gyermekeinket nekik szánt előadásokra vinni. Most 2 jegyet nyerhetsz!

Csodazongorát mutatnak be a Zeneakadémián!

Bogányi Gergely, Kossuth-díjas zongoraművész a Budapest Music Centerben játszott futurisztikus külsejű, számos technikai újítással készült "csodazongoráján"!


NAPI BOLDOGSÁG