Magyar lehet a legjobb jazz énekesnő!

Magyar énekesnő versenyezhet idén a 2001-ben alapított International Music Awards Jazz Song kategóriájában. Pátkai Rozinát a „Vocé e Eu" című dala miatt jelölték.


Az olasz felmenőkkel is rendelkező Pátkai magántanároktól és a budapesti Etűd Zeneiskolában tanult énekelni, majd később mesterképzéseken és workshopokon fejlesztette tovább magát, többek között Csehországban és Olaszországban – írja a langologitarok.hu.

A díjakról az évente változó zsűri mellett 2006 óta a közönség is dönt. Korábban olyan előadók alkották a zsűrit, mint Ozzy Osbourne, Tom Waits vagy az idei Grammy-gálán hatalmasat arató Black Keys.

Szavazzunk Rozinára!


Ide kattintva tudtok szavazni az előadóra.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Igazi hobbit-lak: ez lett az év ökoportája 2017-ben

A ház fából, kőből és szalmából készült, fabútorokkal és más természetes anyagokkal. A Bristol mellett "magasodó" családi fészek kívül és belül is varázslatos. A ház egy tóra néz, aminek látványában minden vendég gyönyörködhet. Nem csoda, hogy a legjelentősebb díjat nyerte el a gyönyörű ház Angliában.

Egy zene, ami bámulatosan csökkenti a stresszt

A krónikus szorongás milliók életét keseríti meg nap mint nap a világon. Kutatás igazolta, ez a dal egészen elképesztő hatást gyakorol a stresszes állapotra. Úgy lazít el és nyugtat meg, hogy szinte észre sem veszed, csak az tűnik fel, hogy sokkal jobban vagy. Ugye, máris meg kell hallgatnod? Csak biztatni tudunk rá.


NAPI BOLDOGSÁG