Utazás? Kaland? Wellness? Itt egy díjnyertes hazai honlap mindehhez!

Gorzó Pál, a ViaGo alapítója saját tapasztalatából kiindulva hozta létre a honlapot. Azt vette észre, hogy az otthoni TV vagy számítógép előtt punnyadás nem kapcsolta ki és töltötte fel energiával a következő hétre, hanem pont ellenkezőleg. Ezért elkezdett kirándulásokat tenni a családjával, később pedig a barátaival bejárták az országot, és felkutatták a legjobb szálláshelyeket és az ezekhez közeli legérdekesebb programokat. Egy olyan közösséget akart létrehozni, amelynek ugyanazokat a kalandokat, élményeket és feltöltődést tudja átadni, amit ő is átélt.

A ViaGo egyesíti a szállásfoglaló, programkereső, tapasztalatcserélő és pontgyűjtő honlapokat, és a legjobb benne, hogy az utazásaidért még meg is jutalmaz: a pontjaidat beválthatod menő jelvényekre, kedvezményekre, vagy akár ajándéktárgyakra.
Az is kimozdulásra motivál, hogy az ajánlott programokat kalandoknak nevezik a honlapon, ami felkelti az olvasóban a vadászösztönt. Azért is kalandok, mert minden állomáshelyen feladatok várnak a "kincskeresőkre", amiket ha sikeresen teljesítenek, akkor az okostelefonra letöltött ViaGo alkalmazásban máris bezsebelhetik az elismeréseket. Mindenki megtalálja a neki megfelelő programot a természetjárástól a koncertig, a kulturálistól a családi kalandig. De választhatsz a legnépszerűbbek listájáról is, vagy az Útinaplóban mások beszámolói alapján. A honlapon keresztül szállást is foglalhatsz jó áron, foglalási díj nélkül, közvetlenül a szállásadónál, ami sok bosszankodástól és fölösleges e-mailezéstől megkímél.


Pozitív Nap - Juhász Jozefa

A képek forrása: ViaGo

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

A kaland főhőse Willow, a macska volt...

12 dolog, amikre megtanít az utazás! (Tanácsok egy szabad élethez, egy nőtől, aki felmondott a budapesti multinál, hogy bejárja a Földet)

"Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom" - vallja magáról Harmincz Rita, A sárga ruhás lány blog szerzője. Indításként 9 hónap alatt bejárt 10 országot, és tapasztalatait, jó tanácsait, félelmeit egy internetes naplóban tárta a világ elé, ami mára könyvvé formálódott. Most éppen Spanyolországban tartózkodik, és 824 napja van úton...

Idén ez lett a legjobb karácsonyi videó (szerintünk)

Bár még van idő advent beköszöntéig, a világ egyre korábban kezdi a karácsonyi készülődést. Mondhatnánk, hogy ez mind csak biznisz, és van is benne valóságtartalom, nem is kicsi. De tény, a szürke novemberben is már jólesik a lelkünknek minden, ami az ünnep örömét, melegét felénk leheli. Most is belefutottunk egy ilyen lélekmelegítő kisfilmbe.


NAPI BOLDOGSÁG