Virágot tesznek a rúzsaikba, az eredmény gyönyörű!

 
A rúzsokat Kailijumei néven forgalmazó cég apró virágokat és aranyat is használ az elkészítésük során. Habár átlátszónak tűnik, tartalmaz egy halvány rózsaszínű tintát, ami a test hőmérsékletétől és pH-értékétől függően változtatja a színét így erősebb, vagy épp halványabb lesz az ajkakon. Ezek a különleges darabok akkora népszerűségre tettek szert, hogy máris kifogytak belőlük a boltok, de jó hír, hogy elő lehet rendelni őket, az áruk azonban igen borsos, 30 dollár, ami majdnem 9 000 Ft-nak felel meg!


Forrás: boredpanda

Pozitív Nap - Resán Alexandra


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

A merész döntések visznek téged oda, ahol lenned kell (Ne félj meghozni őket)

Utunk mindenképp vezet valahová, csak épp nem mindegy, hogy hová. A merész döntések visznek téged oda, ahol lenned kell.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!


NAPI BOLDOGSÁG