Gyereknevelés haladóknak: így tedd helyre a nagyképű gyereket

Ugyanis egy 13 éves kisfiú, bizonyos Aaron abba a "szerencsés" helyzetbe került, hogy az általa szerkesztett Youtube csatorna elkezdett pénzt termelni. Már ez önmagában igen furcsa szembenállás a mi gyerekkorunkkal, hiszen nem volt Youtube. Az viszont végképp furcsa, hogy egy 13 éves gyerek pénzt keres.

A kis Aaron sem tudta megfelelően kezelni a hirtelen szerzett "vagyont", beképzelt és rátarti lett, nem átallott őt egyedül nevelő édesanyja orra alá dörgölni, hogy neki már saját keresete van és ő eltartja magát.

Nos, édesanyja igen frappánsan válaszolt kisfia kijelentéseire.Kedves Aaron!

Úgy tűnik, hogy elfejtetted, még csak 13 éves vagy, s ezzel együtt azt is, hogy én pedig az édesanyád. Mivel nem szeretnéd, hogy ellenőrizzelek, úgy érzem szükséged van erre a leckére a függetlenségről.

Mivel az arcomba vágtad, hogy most már neked is van kereseted, úgy gondolom, hogy könnyen vissza tudod vásárolni azokat a dolgokat, amit az évek során vettem neked. Ha szeretnéd használni a lámpákat, vagy éppen az internetet, akkor ki kell fizetned a költségek rád eső részét:

Albérlet: 120 000 Ft

Áram: 30 000 Ft

Internet: 6000 Ft

Étel: 40 000 Ft

Mindezek mellett ki kell vinned a szemetet hétfőn, szerdán és pénteken, valamint porszívóznod is kell ezeken a napokon. A fürdőszobádat innentől neked kell rendben tartanod, el kell készítened magadnak az ételt, és el kell takarítanod magad után. Minden alkalommal, amikor elmulasztod ezeket felszámítok egy 5000 forintos szobalány díjat, mivel nekem kell megcsinálnom helyetted.

Ha mégis úgy döntenél, hogy szeretnél újra a kisfiam lenni, nem pedig a lakótársam, akkor újra tudjuk tárgyalni a szerződés részleteit.

Szeretettel,

Anya


Nyitókép: 929nin

Forrás: facebook

Pozitív Nap - Gerecs Zsófia


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.


NAPI BOLDOGSÁG