Ilyen kiszolgálásban ritkán részesül az ember: Törökországban így kapod kézhez a fagyit! (+videó)

Úgy tűnik Törökországban egy kicsit más a kiszolgálás, mint nálunk. Ha fagylaltot szeretnél a negyven fokos hőségben, türelmesnek kell lenned és kitartónak, na meg az sem árt, ha érted a poént...

De vajon mit csinál a fagylaltos, ha óriási sor kígyózik a pultja előtt? Mindenkivel eljátssza ezt a kis jelenetet? Az eladó azon túl, hogy szórakoztató poénokkal fűszerezi a fagylaltot, kissé ijesztő is, hiszen közben azon is drukkolunk, hogy nehogy leejtse a kelyhet.Ennél az árusnál, egészen biztosan egyetlen turista sem unatkozik, és minden bizonnyal a fagylaltja is nagyon finom.


Forrás: twice

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

24 dolog, amit csak a terhes nők értenek

A reggeli rosszullét, a folyamatosan, végtelenségig növekvő pocak és az álmatlanul töltött éjszakák... de megéri! Az viszont biztos, hogy következő 24 nyűggel találkozol a terhesség alatt.

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!


NAPI BOLDOGSÁG