Tüneményes a speciális mentők legújabb önkéntese (+videó)

Tüneményes önkéntes jelentkezett a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesülethez. Ráadásul ő az eddigi legfiatalabb jelentkező, és máris elkezdődött a hosszú és kemény munkával járó kiképzése. Íme a cuki videó, amit látnotok kell.


A napokban kezdte meg felkészülését a kutató-mentő feladatokra a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület legfiatalabb önkéntese, Ikon (hivatalosan: Bükkaljai Vadűző Ikon) :)

A tízhetes, tüneményes erdélyi kopó kölyök máris ismerkedik az önkéntes munka során rá váró kihívásokkal. A kutyust dr. Papp István vezeti be a mentő feladatokba. Hosszú évekig tartó kiképzése máris kezdetét vette.

Ahogyan pedig a cuki videóból is látható, Ikon máris könnyedén veszi a kiképzéssel járó feladatokat. Vérbeli mentőkutyaként követi az utasításokat, ha kell téglarakáson vagy pallón küzdi át magát.


Cuki videó a speciális mentők legújabb önkéntesérőlA cukiságbomba közepette pedig ne feledjük, hogy egy napon ez a pici kutyus életeket fog menteni, elképesztő fegyelemmel, kitartással és elhivatottsággal... Megemeljük kalapunkat Ikon és kiképzői előtt!


Források: NLCafé / Szabolcshír / Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Frida már 52 életet megmentett, most Mexikóban kutat túlélők után

Frida eszméletlen intelligens, érző és kitartó négylábú. Egy hős.

A hétköznapok hősei és egyéb nagyszerű pillanatok - Lélegzetelállító fotósorozat!

Nagyszerű pillanatok és igazi hőstettek. Szerencsére, ezeknél éppen a helyszínen tartózkodott egy megbízható fotós, aki megörökítette a győzelmeket.

Marilyn Monroe utolsó fényképei: egy szívszorító fotósorozat

Alig három héttel a fotók elkészülte után tragikus hirtelenséggel hunyt el a színésznő, aki még egy utolsót mosolyog ránk ezekről a képekről.

20 japán desszert: amibe nincs szíved beleharapni

Rengeteg sütemény és édesség megtalálható a boltokban. Vehetsz egy csoki tortát vagy akár egy muffint is a reggeli kávédhoz. Azonban az ételtervezők, egy másik megközelítésből próbálják az embereket sütemény megvásárlására ösztönözni.

Egy megfagyott kiscica csodás újjászületése (+videó)

Most jöjjön egy szívmelengető történet ebben a zimankós téli időben. Egy szegény kiscica a frissen hullott hó alatt rekedt a Bingham ház udvarában. Lássuk mi történt ez után!


NAPI BOLDOGSÁG