Egy megfagyott kiscica csodás újjászületése (+videó)

Most jöjjön egy szívmelengető történet ebben a zimankós téli időben. Egy szegény kiscica a frissen hullott hó alatt rekedt a Bingham család házának udvarában, Utah államban. Lássuk mi történt ezután!

A családfő az egyik reggel észrevette, hogy egy kis lény hever a tekintélyes hótakaró alatt az udvarukban. Gyorsan kikaparta az élettelen, szinte teljesen fagyott kiscicát a hó fogságából. A család majdnem lemondott a csöpp állatról, de ekkor csodával határos dolog történt. A szinte megfagyott kiscica életjeleket mutatott!

Mr Bingham majdnem egy órán keresztül szívmasszázst adott a cicának, egészen addig, amíg nagyjából visszaálltak életfunkciói, ezután még órákon át melegen tartották takarókkal. A szerencsés kismacskát a család természetesen befogadta, és elnevezték Lazarusnak, hiszen a Bibliában szereplő Lázár is visszatért a halálból.

A család szerencsére dokumentálta a kiscica csodás újjászületését, így most mi is megnézhetjük a nem mindennapi életmentést!Pozitív NapTetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!

Tüneményes a speciális mentők legújabb önkéntese (+videó)

Tüneményes önkéntes jelentkezett a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesülethez. Ráadásul ő az eddigi legfiatalabb jelentkező, és máris elkezdődött a hosszú és kemény munkával járó kiképzése. Íme a cuki videó, amit látnotok kell.

Állati mostohatesók - "testvérpárok", pedig nagyon nem egy alomból vannak!

"Úgy hasonlítotok, mint két tojás!" - szoktuk mondani olykor olyan gyermekekre, akik között nincsen rokoni kötelék. Vajon állatok között is létezik ilyen hasonlóság? :)

Budapesti eljegyzésen ámul a világ! (+videó)

Amikor Petrát sétálni hívta a párja a belvárosba, a lány még nem is sejtette, mekkora meglepetésben lesz része.

Anyává válni nagyszerű dolog... de azért vannak nehéz pillanatai, és nem csak az embereknél

Kutyák és macskák, akik már megtapasztalták és viccesen keserű képekben mondják el, hogy milyen a lét szülőként.


NAPI BOLDOGSÁG