Egy megfagyott kiscica csodás újjászületése (+videó)

Most jöjjön egy szívmelengető történet ebben a zimankós téli időben. Egy szegény kiscica a frissen hullott hó alatt rekedt a Bingham család házának udvarában, Utah államban. Lássuk mi történt ezután!

A családfő az egyik reggel észrevette, hogy egy kis lény hever a tekintélyes hótakaró alatt az udvarukban. Gyorsan kikaparta az élettelen, szinte teljesen fagyott kiscicát a hó fogságából. A család majdnem lemondott a csöpp állatról, de ekkor csodával határos dolog történt. A szinte megfagyott kiscica életjeleket mutatott!

Mr Bingham majdnem egy órán keresztül szívmasszázst adott a cicának, egészen addig, amíg nagyjából visszaálltak életfunkciói, ezután még órákon át melegen tartották takarókkal. A szerencsés kismacskát a család természetesen befogadta, és elnevezték Lazarusnak, hiszen a Bibliában szereplő Lázár is visszatért a halálból.

A család szerencsére dokumentálta a kiscica csodás újjászületését, így most mi is megnézhetjük a nem mindennapi életmentést!Pozitív NapTetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Bemutatkozik a világ legcukibb kisállata

A természetben ritkán találkozhatunk hermelinnel, most viszont megmutatjuk, milyen tündéri állat a hófehér hermelin.

20 bizonyíték, hogy gyerekek nélkül dögunalom lenne az élet

A gyerekek - bármennyire is tudnak fárasztóak és kimerítőek lenni - a legnagyobb örömforrások, hiszen velük mindig történik valami. És még mások gyerekeinek képein is sírva lehet röhögni!

Tüneményes a speciális mentők legújabb önkéntese (+videó)

Tüneményes önkéntes jelentkezett a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesülethez. Ráadásul ő az eddigi legfiatalabb jelentkező, és máris elkezdődött a hosszú és kemény munkával járó kiképzése. Íme a cuki videó, amit látnotok kell.

Állati mostohatesók - "testvérpárok", pedig nagyon nem egy alomból vannak!

"Úgy hasonlítotok, mint két tojás!" - szoktuk mondani olykor olyan gyermekekre, akik között nincsen rokoni kötelék. Vajon állatok között is létezik ilyen hasonlóság? :)

Budapesti eljegyzésen ámul a világ! (+videó)

Amikor Petrát sétálni hívta a párja a belvárosba, a lány még nem is sejtette, mekkora meglepetésben lesz része.


NAPI BOLDOGSÁG