Íme az év legjobban várt karácsonyi videója


A Nagy Britanniában működő áruházlánc reklámjait minden egyes esztendőben hatalmas várakozás előzi meg, nem véletlenül: általában nagyon jól összerakott, megható és tanulságos videókkal készülnek, gondoljunk csak a nyúl és a medve elragadó történetére vagy a szentestét alig váró kisfiú kalandjaira. Szinte soha nem jut eszünkbe, hogy ezek a kisfilmek csak egy okosan felépített kampány részei (pedig nyilván így van), hiszen annyira jólesik arra a néhány percre valami emberit, szépet és szerethetőt látni. 

Nos, a John Lewis most sem okozott csalódást. Aktuális története egy kisfiúról és annak legjobb barátjáról, Monty-ról szól, és ahogy megszokhattuk, a képsorok egy nem várt fordulattal, valamint egy mindenkire érvényes tanáccsal érnek véget: lepj meg karácsonykor valakit azzal, amire nagyon vágyik.

Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!


NAPI BOLDOGSÁG