Vicces felütés, könnyes végkifejlet: Lengyelországban alkották meg a tökéletes karácsonyi reklámot

Miért kezd el egy idős, lengyel úr angolul tanulni? Sokan kapásból tudjuk a választ, de a többiek kedvéért nem lőjük még le a poént.


"English for Begginers (Angol nyelv kezdőknek)" címmel készített karácsonyi reklámot az Allegro, lengyel online aukciós portál. Minden benne van, amit a műfaj megkövetel: cuki kiskutya, vicces felütés, és megható végkifejlet.Egy idős úr kezdőknek szóló angol nyelvkönyvet rendel, és komolyan nekikezd a tanulásnak. Nem csak a berendezési tárgyakat, de a kutyát is felcímkézi az angol nevével. Aztán egy filmből tanult kifejezéssel fenyegeti a kádban a gumikacsáját: "I gonna fuckin kill you!" (Ezt a mondatot, inkább nem fordítjuk le).


Az egyetlen mondat, amiért az idős lengyel úr megtanult angolul. A reklám végén hangzik el: "Hi, I'm your grandpa" (Szia, én vagyok a nagypapád).


via Mashable / 24.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

HÚSLEVES (nem egyszerűen gyógyszer és ebéd, nem egy szimpla étel, a húsleves a minden)

Ez a film a karácsonyi húsleves készítését dolgozza fel, de ne a klasszikus főzőműsorra gondoljon valaki, ha esetleg tervbe veszi a megnézését. Inkább a főzés hangulata, és közege ami lényeges. A videó hangulata, a nyugalma, visszarepít egy szebb világba!

Anyák a világban

Nagy piros pont az emberiségnek, hogy szentelt egy ünnepet az anyaságnak, amit a bolygó minden pontján megünnepelnek. Azt vizsgáltuk, hogyan változik az ünneplés országonként.

Most zajlik a földkerekség egyik legszebb virágzása - megmutatjuk!

Március végével és áprilisban egy hatalmas, színpompás hullám söpör végig Japánon. A városok, kertek, hegyek és völgyek rózsaszínbe és fehérbe borulva ünneplik a tavaszt, a világ pedig tátott szájjal irigykedik a képek láttán.

Színekben úszik egész India: ma elkezdődött a tavasz ünnepe, a Holi! (+képek)

Miért festékes ma még a Google kereső logója is? És egyáltalán, mi az a Holi? És miért dobálják ma egymást Indiában (és a világ számos más pontján is) az emberek színekkel? A választ megtudod, ha lejjebb görgetsz!

A szeretet mindent elvisel, mindent hisz, mindent remél és mindent eltűr - gondolatok a szeretet ünnepén

A karácsony nem csak egy nap, nem lehet csak egy nap, nem múlik a huszonnegyedik óra leteltével. Mert a karácsony egy érzés. A szeretet érzése. Csitáry-Hock Tamás


NAPI BOLDOGSÁG