Vicces felütés, könnyes végkifejlet: Lengyelországban alkották meg a tökéletes karácsonyi reklámot

Miért kezd el egy idős, lengyel úr angolul tanulni? Sokan kapásból tudjuk a választ, de a többiek kedvéért nem lőjük még le a poént.


"English for Begginers (Angol nyelv kezdőknek)" címmel készített karácsonyi reklámot az Allegro, lengyel online aukciós portál. Minden benne van, amit a műfaj megkövetel: cuki kiskutya, vicces felütés, és megható végkifejlet.Egy idős úr kezdőknek szóló angol nyelvkönyvet rendel, és komolyan nekikezd a tanulásnak. Nem csak a berendezési tárgyakat, de a kutyát is felcímkézi az angol nevével. Aztán egy filmből tanult kifejezéssel fenyegeti a kádban a gumikacsáját: "I gonna fuckin kill you!" (Ezt a mondatot, inkább nem fordítjuk le).


Az egyetlen mondat, amiért az idős lengyel úr megtanult angolul. A reklám végén hangzik el: "Hi, I'm your grandpa" (Szia, én vagyok a nagypapád).


via Mashable / 24.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!


NAPI BOLDOGSÁG