Emberség az ünnepekre: egy kisfiú a saját zsebpénzéből segített a környék hajléktalanjainak

Phineas1713 beszámolója alapján a fia vasárnap csillogó szemekkel közölte, hogy ő bizony 120 dollárnyi spórolt pénzén segíteni szeretne a hajléktalanokon. A szülei szívesen állták volna a költségeket, de a kisfiú annyira kitartott elképzelése mellett, hogy nem volt mit tenni: szülei fejet hajtottak terve előtt.

A hozzávalók

Míg az apuka szendvicseket készített, a kisfiú telepakolta a csomagokat csokival és más finomságokkal

A jótevő apróság

Közel 50 csomagot készítettek

Melyekkel hatalmas örömet okoztak a nélkülözőknek

Ez a kisfiú a legjobb példa arra, hogy a jó szándék mindenkiben ott lakozik, kortól függetlenül. Éljünk vele!

Pozitív Nap - Cintia

képek: Reddit

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Besétált az ajándékboltba egy szarvas, de az igazi meglepetés csak ezután következett

Mozgalmas időszaka ez az évnek, hiszen már csak napok kérdése, és itt a karácsony. Az amerikai Colorado államban, Fort Collins város egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, a napokban betérő különleges vendégek azonban még őket is meglepték.

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!


NAPI BOLDOGSÁG