A C-vitamin természetes csodája: egészség és szépség egyszerre

Hallottál már olyan szépészeti megoldást, ami nem csak a feszes bőrrel ajándékoz meg, de "mellékhatása" az erős immunrendszer, a regenerálódás és az egészség is? Ritka az ilyen, mint a fehér holló. Pedig létezik, méghozzá már hazánkban is elérhető.  A titok nem más, mint a C-vitamin új generációja  – gél kiszerelésben.


A titok az úgynevezett  liposzómás kapszulázási technológiában rejlik, amely a jövő technológiája, de már elérhető a jelenben is.

Ezt kínálja a piacvezető LivOn Labs Altrient® termékcsaládja, melynek kiemelkedő szereplője az Altrient® C Liposzómás C-vitamin. Különbözik abban is minden más, hagyományos C-vitamintól, hogy a  teljes (akár 98%-os) felszívódásnak köszönhetően mintegy ötször hatékonyabb. Nincs mellékhatás és természetes alapanyagokból készül, GMO mentes.


A C-vitamin mikroszkóp alatt – Gyönyörű, ugye?


Közismert, és már gyógyászati körökben is egyre elfogadottabb a C-vitamin egészség-megtartó és egészség-javító szerepe, kezdve az enyhe meghűléstől a súlyosabb esetekig. Ez az étrend-kiegészítő termék nagy dózisban is fogyasztható, annak jótékony hatását kihasználva.

C-vitaminnal lassítható az öregedés 

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, ami a bőr rugalmasságáért felelős fehérje.  Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha fenntartjuk a C-vitamin szintjét, a szervezet folyamatosan képes előállítani a szükséges kollagénszintet, így meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását.

A jövő megoldása

Ma még kevésbé ismert a liposzómás C-vitamin szépségápolásban betöltött szerepe. A közelmúltban jelentette be az Abundance & Health egy négyhetes klinikai vizsgálat pozitív eredményét, melynek során vezető termékük, az Altrient® C –  a világ első gél liposzómás C-vitaminja –  öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták.



A kísérlet eredményei bizonyították, hogy az Altrient® C-t szedő alanyok bőrének rugalmassága a klinikai teszt 4-hetes időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak. Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult. A kísérlet általánosan tesztelte az Altrient® C bőrfeszesítő képességét, és nem csupán azokon a testtájakon, amelyeken rendszeresen használnak bőrápolókat. 

4 hét után, az Altrient® C-t kapott résztvevők 100%-a számolt be a bőr általános javulásáról. 50% nagyobb hidratáltságot figyelt meg. 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki. 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik. 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient C-vel. 


"Mellékhatása" az egészség

A kísérleti időszak során – mintegy „mellékhatásaként”–  látványosan megmutatkozott az Altrient® C hatása az immunrendszerre: azok, akik naponta szedték  az Altrient® C-t és meghűlést, ill. influenzát éltek meg az adott időszak alatt, jóval hamarabb  jöttek helyre mint a placebót szedő kontrollcsoport tagjai.

A bioaktív megoldás 

A kísérlet 4 hetes volt és az alanyok első héten 1, második héten 2,  majd a harmadik héten 3 tasak Altrient C-t szedtek és az utolsó héten csökkentették a dózist. Az érdekesség az volt,– és ez  következő kísérleti fázisra biztat, –  hogy  a folyamatosan növekedett a bőr feszességének százalékos értéke a csökkentett adagot követően is. Ez arra mutat, hogy egy természetes regenerálódó biológiai hatás indult meg a szervezeten belül.



Az Abundance and Health cég és LivOn Labs mindig is biztos volt a kisérletek eredményét tekintve, hogy az Altrient® C liposzomás gél, szemben a többi hasonló termékkel, valóban bioaktiv,  ezért is került sor egy független klinikai vizsgálatra az ASPEN Research cégen keresztül. 

Altrient® C: A C-vitamin új generációja zselé formájában

Az Altrient® C egyedülálló „szállító” rendszere biztosítja, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés kialakítású, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is beszedhető.


Pozitív Nap / Lipovit.optibolt.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

Drón + hegy = leesett áll (az Alpok még soha nem tűnt ennyire gyönyörűnek)

A fenti egyenletet professzor Gabriel Kocher igazolta, aki a drónvideózás doktora, és a hegyekre van ráindulva.

Ezek a virágok most nekünk nyílnak: most öltözik pirosba sokfelé a határ (vöröslő képsorozat a pipacsmezőkről)

Pirosba öltözött az ország sok részén a határ. Ezek a virágok most nekünk nyílnak...

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.

Akkor és most: elképesztő fotókon ahogy 100 évessé öregedtek az egykori fiatalok

Nézd meg, hogyan lettek az üde, huszonéves nőkből és férfiakból 100 éves nénik és bácsik! Még jó lenne hozzácsatolni egy 3 harmadik, azaz babafotót (ami valószínű nem készült akkoriban) és akkor igazán az életet magát mutatná meg... Gyönyörű képek, amik a fiatalság mellett megmutatják az öregség szépségét is.


NAPI BOLDOGSÁG