Igazi vihart csinál a szobádban ez a különleges lámpa (képekkel, videóval)A plafonról lógó felhő ugyanis nem csak lámpaként, hanem egy interaktív installációként is funkcionál. Távirányításra, valamint az emberi mozgást érzékelve olyan hangokat hallat és olyan fényjátékba kezd, mintha egy valódi, hús-vér vihar kicsinyített mása tombolna a szobánkban. Sőt, ha mindez nem lenne elég, egy beépített rendszer segítségével a felhő képes zenét is lejátszani. 

Természetesen inkább látvány-és díszítőelemként, mint lámpaként beszélhetünk róla, hiszen a fény, amit kibocsát, szinte semmilyen tevékenységhez nem lenne elég. Ettől függetlenül mi gondolkodás nélkül elfogadnánk egyet otthonra, nagyon egyedivé tenné a szobát!
Pozitív Nap


Forrás: demilked.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A ház, amit 6 óra alatt fel tudsz építeni és amivel bárhova elköltözhetsz

Egy olasz cégnek és építészmérnöknek sikerült kiviteleznie egy olyan szuper házat, amelyet 6 óra alatt össze, majd ki lehet hajtogatni, feltenni egy teherautóra, és máris indulhat a szállítás, vagyis a költözés.

Ami nélkül nincs Karácsony: fények kül- és beltérre (giccsmentesen)

Karácsonykor sokan fényárba úsztatjuk az otthonunk kívül-belül. Most megkísérlünk túllépni a villogó olcsó túlzsúfolt felállásokon. Tény, hogy az ünnepi díszkivilágítás azért mégiscsak különleges! Mutatjuk, mire gondolunk!

Igazi hobbit-lak: ez lett az év ökoportája 2017-ben

A ház fából, kőből és szalmából készült, fabútorokkal és más természetes anyagokkal. A Bristol mellett "magasodó" családi fészek kívül és belül is varázslatos. A ház egy tóra néz, aminek látványában minden vendég gyönyörködhet. Nem csoda, hogy a legjelentősebb díjat nyerte el a gyönyörű ház Angliában.

+1 ok, amiért neked is kell egy robotporszívó

Ha te vagy az, aki imádja hétvégén végigporszívózni a lakást és térden állva szedegetni a porcicákat a kanapé alól, akkor ne olvass tovább. Ha viszont egy végleges, biztos megoldást keresel arra, hogy mindig, de tényleg mindig tiszta legyen a padló, és ez semmi erőfeszítésedbe ne kerüljön, akkor a robotporszívót neked találták ki.

Ez kéne legyen a házi feladat a gyerekednek a nyárra!

Reméljük Kati néni nem haragszik, hogy idéztük a gondolatait, és így még több szülőhöz és gyerekhez eljuttatjuk azokat!


NAPI BOLDOGSÁG