Belépés

Legális traffipaxjelző okostelefonon!


A mai közlekedési bírságok mértékének ismeretében célszerű traffipax-előrejelző használata. Aki nem akar aggályos lézerblokkolót igénybe venni, letöltheti okosmobilra a jogszerűen használható applikációt.


Teljesen legális
A traffipaxjelző alkalmazás budapesti, Pest, Fejér és Baranya megyei traffipax-információkkal dolgozik, készítői folyamatosan bővítik a támogatott megyék körét. Androidos változata elérhető a Google Play Áruházból, s rövidesen megjelenik a iPhone-os verziója is, mely letölthető lesz az AppStore-ból.

A program ingyenes, semmilyen reklámot nem tartalmaz, s installálása után beállítható, hogy szöveggel, hanggal vagy éppen vibrációval jelezzen, ha a következő útszakaszon sebességellenőrzésre kell számítani.

A mobilon jelenleg be kell kapcsolni a GPS-t, hogy meghatározhassa az autó aktuális helyzetét, s használatához némi internet-adatforgalom is szükséges. Szellemes megoldás, hogy a traffipaxfigyelés automatikusan is elindítható, ha a mobil egyébként autós bluetooth kihangosítóhoz csatlakozik.

Jelenleg a fejlesztés záró szakaszában tartanak a Traffipaxjelző legújabb verziójával, melyet felhasználói visszajelzések alapján tökéletesítettek. A továbbfejlesztett jelző felhős kiszolgálóról tölti majd le a friss traffipax információkat (eddig ez a havi kiadásokkal jött) és figyelembe véve a leggyakoribb felhasználói kritikákat, nem lesz szükséges a riasztáshoz mobil internet, GPS, valamint böngészhető, kereshető lesz a mérési hely adatbázis.

Jogszerűségét garantálja, hogy a jelző nyilvánosan elérhető adatbázisokból, többek között a police.hu-ból dolgozik. Az alkalmazás a fixen telepített mérési pontokon - mivel ezek nincsenek benne ebben az adatbázisban - jelenleg nem riaszt. Az újabb változatban ennek lehetőségét már megteremtették, így rövidesen ezeken a helyeken is riasztani fog a rendszer.

Júniusra kész a továbbfejlesztett változat, melyhez már nem kell internet elérés, mivel cella információ alapján is működik majd az alkalmazás.

A programot ide kattintva töltheted le Android rendszerű telefonodra.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Okostelefonok a baleset-megelőzés érdekében!

A világon egyedülálló közlekedésbiztonsági fejlesztést hajtott végre a rendőrség. A balesetek ...

A nagy Ingress grasszálás

A Google androidos játékával mi is virtuális ügynökök lehetünk, akiknek kezében van a világ sorsa. Az ...


Népszerű termékek
Kalocsai mintás szappan
1189 Ft

Kalocsai mintával díszített szappan díszcsomagolásban.

Megnézem a terméket
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Húsvéti tojásszappan
490 Ft

Idén ajándékozz szappantojást a locsolkodóknak!

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése