Legális traffipaxjelző okostelefonon!


A mai közlekedési bírságok mértékének ismeretében célszerű traffipax-előrejelző használata. Aki nem akar aggályos lézerblokkolót igénybe venni, letöltheti okosmobilra a jogszerűen használható applikációt.


Teljesen legális
A traffipaxjelző alkalmazás budapesti, Pest, Fejér és Baranya megyei traffipax-információkkal dolgozik, készítői folyamatosan bővítik a támogatott megyék körét. Androidos változata elérhető a Google Play Áruházból, s rövidesen megjelenik a iPhone-os verziója is, mely letölthető lesz az AppStore-ból.

A program ingyenes, semmilyen reklámot nem tartalmaz, s installálása után beállítható, hogy szöveggel, hanggal vagy éppen vibrációval jelezzen, ha a következő útszakaszon sebességellenőrzésre kell számítani.

A mobilon jelenleg be kell kapcsolni a GPS-t, hogy meghatározhassa az autó aktuális helyzetét, s használatához némi internet-adatforgalom is szükséges. Szellemes megoldás, hogy a traffipaxfigyelés automatikusan is elindítható, ha a mobil egyébként autós bluetooth kihangosítóhoz csatlakozik.

Jelenleg a fejlesztés záró szakaszában tartanak a Traffipaxjelző legújabb verziójával, melyet felhasználói visszajelzések alapján tökéletesítettek. A továbbfejlesztett jelző felhős kiszolgálóról tölti majd le a friss traffipax információkat (eddig ez a havi kiadásokkal jött) és figyelembe véve a leggyakoribb felhasználói kritikákat, nem lesz szükséges a riasztáshoz mobil internet, GPS, valamint böngészhető, kereshető lesz a mérési hely adatbázis.

Jogszerűségét garantálja, hogy a jelző nyilvánosan elérhető adatbázisokból, többek között a police.hu-ból dolgozik. Az alkalmazás a fixen telepített mérési pontokon - mivel ezek nincsenek benne ebben az adatbázisban - jelenleg nem riaszt. Az újabb változatban ennek lehetőségét már megteremtették, így rövidesen ezeken a helyeken is riasztani fog a rendszer.

Júniusra kész a továbbfejlesztett változat, melyhez már nem kell internet elérés, mivel cella információ alapján is működik majd az alkalmazás.

A programot ide kattintva töltheted le Android rendszerű telefonodra.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Tudtad, hogy a szerelem átalakítja az agyunkat? Mutatjuk hogyan!

A szerelem átalakítja az agyunkat, nem is akárhogyan...

A 86 éves Instagram sztár nagymama folyamatosan lenyűgözi követőit (képriport)

A divatos nagymama folyamatosan elképeszti követőit az Instagrammon, amellyel bebizonyítja, hogy az életben a legtöbb dolog kortalan...

Így táncolnak a 11 hónapos ikrek apjuk gitárszólójára (+videó)

Ennél elragadóbb videóval nem is lehetne kezdeni a hétvégét!

El tudtok képzelni nála türelmesebb gazdit? Ő az, aki Tokió utcáin sétáltatja teknősét...

Új látványosságnak számít Tokióban az idős bácsi, aki nap mint nap az utcára viszi sarkantyús teknősét.

Lefilmezték a világ egyetlen fekete flamingóját (+videó)

Cipruson, Limassol és az Akrotiri katonai bázis között található nagy sósvizű tóban valószínűleg a világ egyetlen fekete flamingójáról készítettek videót.

Egy apuka szívmelengető képei Down-szindrómás kisfiáról

A kis Will a Lawrence család egyetlen tagja, akinél Down-szindrómát diagnosztizáltak. Az édesapja eldöntötte, teljesíti azt a vágyát, amely minden más gyerekben is megfogalmazódik: hogy repülhessen.