Legális traffipaxjelző okostelefonon!

A mai közlekedési bírságok mértékének ismeretében célszerű traffipax-előrejelző használata. Aki nem akar aggályos lézerblokkolót igénybe venni, letöltheti okosmobilra a jogszerűen használható applikációt.


Teljesen legális
A traffipaxjelző alkalmazás budapesti, Pest, Fejér és Baranya megyei traffipax-információkkal dolgozik, készítői folyamatosan bővítik a támogatott megyék körét. Androidos változata elérhető a Google Play Áruházból, s rövidesen megjelenik a iPhone-os verziója is, mely letölthető lesz az AppStore-ból.

A program ingyenes, semmilyen reklámot nem tartalmaz, s installálása után beállítható, hogy szöveggel, hanggal vagy éppen vibrációval jelezzen, ha a következő útszakaszon sebességellenőrzésre kell számítani.

A mobilon jelenleg be kell kapcsolni a GPS-t, hogy meghatározhassa az autó aktuális helyzetét, s használatához némi internet-adatforgalom is szükséges. Szellemes megoldás, hogy a traffipaxfigyelés automatikusan is elindítható, ha a mobil egyébként autós bluetooth kihangosítóhoz csatlakozik.

Jelenleg a fejlesztés záró szakaszában tartanak a Traffipaxjelző legújabb verziójával, melyet felhasználói visszajelzések alapján tökéletesítettek. A továbbfejlesztett jelző felhős kiszolgálóról tölti majd le a friss traffipax információkat (eddig ez a havi kiadásokkal jött) és figyelembe véve a leggyakoribb felhasználói kritikákat, nem lesz szükséges a riasztáshoz mobil internet, GPS, valamint böngészhető, kereshető lesz a mérési hely adatbázis.

Jogszerűségét garantálja, hogy a jelző nyilvánosan elérhető adatbázisokból, többek között a police.hu-ból dolgozik. Az alkalmazás a fixen telepített mérési pontokon - mivel ezek nincsenek benne ebben az adatbázisban - jelenleg nem riaszt. Az újabb változatban ennek lehetőségét már megteremtették, így rövidesen ezeken a helyeken is riasztani fog a rendszer.

Júniusra kész a továbbfejlesztett változat, melyhez már nem kell internet elérés, mivel cella információ alapján is működik majd az alkalmazás.

A programot ide kattintva töltheted le Android rendszerű telefonodra.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ők a legerősebb oroszlánok, akik minden csatát képesek megnyerni - 700 eb "szolgál és véd" minket Magyarországon

"Azt tanítjuk nekik, hogy ők a legerősebb oroszlánok, akik minden csatát képesek megnyerni."

Mindenhol lesz 24 órás rendőri jelenlét

Minden településen a bűnügyi és közbiztonsági igényeknek megfelelően biztosít járőrszolgálatot a rendőrség.

Jó tudni: külföldi rendszám esetén igazolás és bírság

Érdemes tisztában lennünk ezekkel az infókkal, ha nem honos a rendszámunk.

Ha bírság, akkor 'nesze nektek' aprópénz!

A bírság többszörösét gyűjtötték össze a támogatók - persze apróban, hogy a hatóságnak legyen mit számolgatni!

Kötelező lesz a vészhívó az autókban

A tervek szerint 2015-től minden új autóban szériatartozék lesz az elektronikus segélyhívó, de néhány gyártó már most is beszereli a gépkocsikba a rendszert.


NAPI BOLDOGSÁG