Két éves lett a kedvenc blogunk!Azóta már túl vagyunk egy boldog születésnapon, most pedig a második gyertyát fújhatom el a blog tortáján. Mennyi minden történt egy esztendő alatt, s mégis milyen gyorsan elszállt ez az év - írja Anni a szülinapi bejegyzésben.

"Nemcsak a magánéletben, hanem a bloggal kapcsolatban is rengeteg pozitívum történt az elmúlt egy év folyamán.

Nem sokkal harmadik gyermekem születése után érkezett felkérés egy biztosító képviseletétől, hogy írjak pár szponzorált bejegyzést, melynek nagyon örültem. Egyúttal azt a fantasztikus lehetőséget kaptam, hogy interjút készíthettem Illés Fanni úszó paralimpikonnal, amire mérhetetlenül büszke vagyok. Mikor elfogadtam a megbízást, úgy döntöttem, hogy az első bloghoz kapcsolódó honoráriumot mások boldogságának szentelem – így az egy súlyos beteg gyerekeket támogató szervezethez jutott adományként. ♥Ezután csupán egy hónappal érkezett felkérés az egyik kereskedelmi csatornától, hogy bizonyos időközönként szívesen látnának reggeli műsoruk vendégeként. Bevallom őszintén, hogy a felkérés nemcsak nagyon meglepett, hanem fel is villanyozott.
Hosszas tépelődés után azonban úgy döntöttem, hogy nem vállalom a felkérést, ugyanis mostanában sem időm, sem energiám nincs arra, hogy további elkötelezettségeknek tegyek eleget. Csupán akkor működött volna a dolog, ha a bloggal kevesebbet foglalkozom – ennek viszont nem sok értelmét láttam, hiszen a Napi Boldogság és annak olvasói sokkal fontosabbak számomra, mint bármilyen tévéadás. Ettől függetlenül nagyon értékelem, hogy rám gondoltak! :)

Így hát, nem győzöm újra és újra megköszönni Neked, Kedves Olvasóm, hogy vagy, hogy olvasol, és nagyon örülök, ha egy picikét is, de hozzájárulhatok a napi boldogságodhoz!" ♥

A Pozitív Nap csapata is szeretettel gratulál! Ha pedig érdekel egy kis összefoglaló a múlt év legolvasottabb Napi Boldogság bejegyzéseiről, katt ide!Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Zseniálisan ünnepelte meg a BBC Radio az 50. születésnapját

Egészen konkrétan a sheffieldi állomásnak jutott eszébe ez az ötlet. A BBC pedig hozta a megszokott színvonalat: nagyszerű klipet készített ez alkalomból.

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Újabb magyar gasztro-sikernek örülhetünk, ezúttal Bécsből!

Magyar gasztroblogger diadalmaskodott a bécsi elegáns és nívós étterem hobbiszakácsoknak kiírt versenyén!

Vízcseppbe zárt városok - egy lenyűgöző képriport!

A szerb fotós 15 éve készít képeket, most végre készen áll, hogy műveit megmutassa az egész világnak!

Elképesztő fényképek: így gondoskodnak a madarak fiókáikról!

A nyár a természetjárás időszaka, ilyenkor érdemes kimenni a közeli parkba, vagy erdőbe egy kis madárlesre!


NAPI BOLDOGSÁG