Tóth-Nacsa Ági gasztroblogger, aki - ahogy ő is megfogalmazta a blogján: "Boldog oldalbordaként a konyhában partizánkodom, poros recepteket tisztogatok meg, kísérletezek."
A nyár folyamán megütötte a szemét egy felhívás, melyet a Park Hyatt Vienna konyhafőnöke hirdetett hobbiszakácsok részére. A verseny célja (fődíja) az volt, hogy megtalálják azt a lelkes, amatőr hobbiszakácsot, aki olyan ételt tud készíteni, mely az étterem téli étlapján is megállja a helyét.
A 3 fős döntőbe szerencsésen bekerült a magyar gasztroblogger is, s az igazán nívós környezetben megrendezett versenyen győzelmet aratott!
A nyertes abban a megtiszteltetésben részesül, hogy az általa kreált
étel a téli étlapon az egyik állandó fogásként szerepel. Tóth-Nacsa Ági a
Szarvascomb brandyvel, áfonyával, bébi zöldségekkel és szarvasgombával
című ételkölteménnyel nyert.
A nyeremény
"Azonnal kérdezi mindenki, hogy mi volt a nyereményem? Igazából a reakciók. Stefan Resch örömmel mondta ki a nevem, Fecóm büszke volt rám, István a tapasztalt magyar séf elismerő véleménnyel volt az ételről, a zsűri elégedetten pihent meg a kiváló ételsor után! Jó volt magyarnak lenni Bécsben!
Igazi elismerésként az én fogásom a világ egyik legnívósabb szállodaláncának bécsi éttermében a téli étlap állandó fogásaként fog majd szerepelni! Bárki megrendelheti majd a THE BANK Brasserie & Bar téli kínálatából bárki, aki betér az étterembe" - írja a büszke nyertes, Ági a blogján.
Ezúton is gratulálunk neki a sikerhez! :)Forrás: szeretlekmagyarország / Boldogkukta blog
Pozitív Nap - Gerecs Zsófia