Lélekkozmetika: a belső, külső szépségért

Magyar találmány a világ első mindfulness alapú szépségápolási módszertana. Halász Kriszta 20 éve kozmetikus mester, mentálhigiénikusként diplomázott, individuálpszichológiai tanácsadó, és a következő 20 évében azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az általa kifejlesztett, védjegyoltalom alatt álló módszert minél több emberrel megismertesse. Ez a komplex szakmai reform 2014-ben elnyerte az MTA és az Iparkamara innovációs különdíját. A módszer nem csupán a szépségápolásról, hanem az önfejlesztésről, az önmagunkra figyelésről, a helyes út megtalálásáról is szól.

Ebben a videóban betekintést nyerhetsz abba, mire tanít az Animi Beauty System:Az Animi  Lélekkozmetiká®-ban minden hagyományos kozmetikai művelethez vele analóg lelki folyamatokat rendelnek, és így egyidejűleg ahogyan hatóanyagokkal a bőrben, úgy verbális-és főként nonverbális eszközökkel mentálisan is hatnak. A módszerben óriási jelentősége van az érintések minőségének , hiszen az Animi szakemberek főként testérzetekkel dolgoznak. Tudjuk, hogy nagyon sok bőrprobléma pszichoszomatikus tünet, tehát lelki oka van. Ezért arra törekszenek, hogy ne csak ezeket a tüneteket, hanem az okot is kezeljék, mert csak így érhető el tartós, érdemi változás.

A Debrecenben kialakított szalon már berendezésével is különleges, megnyugtató hangulatot áraszt. Minden tárgy szimbólum, akár anyagában, akár színében.

Lélek(sz)építés címmel könyv formájában foglalta össze gondolatait a módszer megálmodója, Halász Kriszta. A könyv nem rég jelent meg, küldetése olyan szemléletmódot adni a nőknek, amely segítségével megteremthetik testi-lelki-szellemi harmóniájukat. Hitvallása szerint az önmagunkra találás a kulcs ahhoz, hogy a külsőnk segítségével érvényesülni tudjunk a világban. Hiszen a bensőnk sugárzása az, ami kívül is látszik. A Lélek(sz)építés könyvbe itt olvashatsz bele. 

Kriszta tréningeket is tart, ahol megismerheted a Lélek(sz)építés módszertanát, illetve november 22-én tartották az ország első (sz)épség pszichológiai konferenciáját Budapesten, amelyen a bőr és a lélek összefüggéseiről, a szépségápolás fortélyairól, és az Animi Beauty System®-ről tartottak előadást szakemberek és sikeres nők.

Próbáld ki valamelyik kezelést az Animi Lélekkozmetikában, és garantáltan jobban fogod érezni magad a bőrödben.


Pozitív Nap - Juhász Jozefa

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

A fohász, ami átsegítette a nehéz időszakokon "A kis herceg" íróját

Antoine de Saint-Exupéry, a híres francia író, akinek bölcs gondolatait nem csupán "A kis herceg" művéből ismerhetjük. Az egyik legcsodálatosabb fohász is tőle származik. Élete, pilótaként sem volt félelmektől, szorongásoktól mentes, és az egyik legnehezebb időszakban a következőket vetette papírra

30 ok az önbizalomra!

30 ok arra, hogy az légy, aki mindig is akartál lenni! hiszen lehetetlen sikeresnek, boldognak lenni, ha az ember önmaga útjába áll...


NAPI BOLDOGSÁG