Ez a hajszín vonzza a legjobban a férfiakat - Szerinted, az 5 árnyalat közül melyik aratott?

A többi már történelem, mondhatnánk, de nem lenne igazunk, hiszen egy friss és ropogós "kutatásról" van szó, melynek eredményéről Cotton számolt be az ELLE hasábjain.A fiatal hölgy gyönyörű barna fürtjeit a legszebb ékszereinek tartotta, s úgy volt vele, mint mi nők a legtöbben: nehezen szánta rá magát bármiféle változtatásra, ha a hajáról volt szó.

Nos, mára megtanulta: a változás jó dolog. :)Az eredeti


Első nekifutás: búzaszőkeA szőkéről szerintem mindannyian úgy gondoljuk, hogy pasimágnesként működik. Mármint titkon gondoljuk így, de persze nem... Ez nem lehet így. Vagy mégis?

Cotton a saját bőrén, akarom mondani haján, tapasztalta meg, hogy a szőke hajszín bizony fenemód vonzza az ellenkező nemet. Hirtelen mindenki észrevette az addig barna hajszínű lányt, akinek a hajszínétől a bőrszíne is változott. Nyilván nem igazából, de másként hatott. A szőkeséget pedig mindenki észrevette, s Taylor Swifttől, Marilyn Monroen át egészen a Trónok Harca Khaleesijéhez is hasonlították. Váó!Második nekifutás: szőke 2.0, azaz PLATINA!A platina csak fokozta a búzaszőke hatását. Még különlegesebbé varázsolta Cottont, akinek a barátaitól meg is kérdezték egy bárban, hogy a velük együtt érkező szőkeség híres-e! S, ha ez nem lenne elég, a két hosszú éve vele egy házban élő férfi a változás után 2 órával már randira is hívta... Mi ez, ha nem "hűha-faktor"?


Harmadik nekifutás (vagy melléfogás?): vörös


"Nem is sejtettem igazán, hogy mennyire tetszettem szőkén, addig amíg nem letten vörös". - írta Cotton. Az ismerősei nem győzték eléggé kifejezni nem kért véleményüket az új színről: igazából senkinek sem tetszett. S mindennek a tetejébe egyik férfi szerkesztőkollégája kerek-perec kijelentette: a vörös haj a szex halála.

Szerintetek is ennyire melléfogott ezzel a színnel?


Negyedik nekifutás: sötétbarna


Ahogy barátaink, úgy Cottonnak sem jött be a sötét hajszín. Túlságosan komolynak és ridegnek érezte magát tőle, s ennek fejében még öregíti is a hajszín. 


Ötödik hajszín? Nos, ez az a szín, amit a lány választott a hetedik hét végére. Ha meg kellene tippelned, akkor mire voksolnál, melyik színre festeti utoljára a haját?


Egy biztos, a "kutatás" eredményeképp Cotton rájött, hogy eredeti hajszínét el szeretné engedni, s valami másra vágyik. Valami különlegesre, ami segít neki kiemelkedni a tömegből.

Bizony, a szőke az! ;)Pozitív Nap - Gerecs ZsófiaTetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Év végi agytakarítás: 8 dolog, amit még idén pucolj ki az életedből!

Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenes károsan hatnak rájuk ezek a szokások.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.


NAPI BOLDOGSÁG