Így néz ki valójában a női test szülés után (képriport)

Liliana Taboas a Divine-Mothering.com bloggere szeretett volna reális képet mutatni az édesanyák testéről szülés után, hiszen manapság, a képmanipulációk világában, egyre nagyobb az igény a várandósság előtt álló nők körében, hogy valódi képet láthassanak a szülés utáni női testről.

A projektben részt vevő anyák szívesen álltak a kamerák elé és mutatták meg testük változását az anyaság gyönyörű utazásának hatására. Szeretnék elérni, hogy minden anya büszkén vállalja a testét, ne kelljen önértékelési gondokkal és lelki problémákkal küzdeniük, hiszen mind gyönyörűek.


Pozitív Nap

Képek forrása: boredpanda.com


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...

Erőteljes gondolatok a világ legszerényebb elnökétől (+videó)

José Mujica az az ember, akinek kincset érnek a gondolatai: olvassátok, hallgassátok, jegyezzétek meg, és alkalmazzátok őket!

Négy ikerpárt mutatunk: meg tudod mondani melyikük az anyuka?

Ikrekkel vizsgálták, nyomot hagy-e a testen az anyaság - íme, az eredmény!

Hogyan adjuk hírül, hogy bővül a család? Így! 27 babaváró fotó, a legjobbak közül

Egy jó fénykép többet mond ezer szónál - tartja a mondás. Jelen esetben ez többszörösen igaz.


NAPI BOLDOGSÁG