Négy ikerpárt mutatunk: meg tudod mondani melyikük az anyuka?


 

A különleges projektet, amiben egypetéjű brit ikerpárok álltak kamera elé, a Daily Mailnek köszönhetjük. Ahogy azt a szerzők leírták, azért vágtak bele ebbe az anyagba, mert szerették volna az ikrek segítségével bizonyítani azt a közkeletű tézist, miszerint az anyaság visszavonhatatlanul nyomot hagy a nők testén. Nos, a végeredményt nézegetve azt kell mondanunk, a kísérletük mindenképp sikeres, de nem egészen úgy, ahogy gondolták.


A 31 éves Sheena Jeavons és ikertestvére, Susan Ewing

Míg Sheena évek óta több műszakban dolgozik, a szabad estéit pedig a barátaival, ritkábban bulizással tölti, Susan már 17 évesen megállapodott, férjhez ment és két gyermeket szült. Azt mondja, néha nagyon szívesen helyet cserélne testvérével, akinek önmagán kívül igazán senkiért se kell aggódnia, de ezt leszámítva alapvetően boldog az életével. Sheena eközben a lapnak elárulta, irigyli testvérét, hogy két gyerek után is meg tudta őrizni karcsúságát, míg ő egy rossz kapcsolatban vergődve az evésbe menekült és több tíz kilót hízott.


A 40 éves Kelly Beament és ikertestvére, Georgina

Bár Kelly az elmúlt évben élete legnehezebb időszakán ment keresztül, hiszen gyermeke apjával megromlott a viszonya és el is vált, kirobbanó formában van. Büszke rá, hogy annak ellenére, hogy egy ötéves kisfiú büszke anyukája, még mindig jók rá azok a ruhák, amiket a szülés előtt hordott, ahogy arra is, hogy ismerősei még mindig közelebb tippelik a 30-hoz, mint a 40-hez. Ez utóbbi igaz testvérére, Georginára is, aki - miután elvégezte az egyetemet - munkába állt a bankszférában. Azóta is keményen dolgozik, és bár stabil kapcsolatban él, egyelőre nem tervezi a gyermekvállalást.A 28 éves Tarryne Cooper-Collins és ikertestvére, Jade Cooper-Collins

Ellentétben Kellyvel és Georginával, a gyermekét egyedül nevelő Tarryne azt mondja, irigyli testvérét azért a szabadságért, amivel a gyermektelen élete jár. Elárulta, bár kisfia születése előtt ő is szerette a szép ruhákat és a sminkelést, mára megváltoztak a prioritásai, és sokkal fontosabbnak tartja, hogy időben érjenek az óvodába és a munkahelyre, mint azt, hogy csinosan öltözködjön. Jade ezzel szemben azt mondja, örül annak, hogy testvére anya lett, mert a baba érkezésével közelebb kerülhettek egymáshoz. Hozzátette, ő is tervez gyermeket, de még nem találta meg azt az embert, akivel családot alapíthatna.A 49 éves Claire Hutchins és ikertestvére, Louise Jenkins

"Miután megszületett a fiam, évekkel tűntem idősebbnek a testvéremnél, Louise-nél" - kezdi a 49 éves Claire, majd hozzáteszi, az évek során a különbség egyre kevésbé volt látványos, köszönhetően a szigorú diétának és a rendszeres mozgásnak, amit Claire beépített a mindennapjaiba. Louise azt mondja, ha az embernek van egy ikertestvére, elkerülhetetlen, hogy a környezetük lépten-nyomon összehasonlítsa őket. "Mikor Claire fia megszületett, bárki könnyen kitalálhatta, melyikünk a friss anyuka. Ma már nincsenek ilyen könnyű helyzetben."Fordítás: NLCafé
Képek forrása: Daily Mail

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

100 éves ikerpár receptje a boldogsághoz

Mindketten édesanyák, nagymamák és dédnagymamák. Az ikerpár (saját bevallásuk szerint) megízlelte már az élet minden aspektusát: a nehézségeket, a próbatételeket, a könnyed boldogság érzését, az örömöt és a család által megélhető szeretetet. 6 dolog alapvető szerintük az élethez!

Előtte-utána fotóval ünnepel a modell, aki egész életében küzdött a kilókkal

"Ez egy friss kép rólam és a testemről, ahogy most kinéz. Lehet, hogy nem tökéletes, és nem hívnak vele fehérnemű-bemutatóra, de az enyém, és végtelenül büszke vagyok rá."

4 ok arra, hogy gyakrabban érintsük meg egymást

Emberi lényként vágyunk az érintésre. Tulajdonképpen, szükségünk van rá a túléléshez és a fejlődéshez...

10 dolog, amit a tánc ad nekünk

Táncolni mindig, mindenkinek érdemes. Nem csak örömforrás, az egészségünk megőrzéséhez is hozzájárul, terápiás célokra is használják, sőt a párválasztásban sem elhanyagolható szerepet tölt be.

Egy férfi őszinte levele minden csíkoshasú, karikás szemű, lógó mellű nőhöz

Serge Bielanko újságíró a női nem nagy rajongója, egy végtelenül őszinte, önkritikus hang, érdemes hallgatni rá. Nemrég nyílt levelet írt minden nőhöz, aki elégedetlen a testével, hogy lássuk magunkat egy férfi szemén keresztül.


NAPI BOLDOGSÁG