Ilyenek voltunk akkor és ilyenek vagyunk most - Egészséges iróniával fűszerezett képsorozat

Szoktuk hallani a jól ismert frázist, miszerint régen minden jobb volt. Némelyik idősebb néninek már az is elég, ha a fiatalok felszállnak a buszra, máris elkezdi előadását arról, hogy Rákóczi Ferenc forogna a sírjában, ha minket látna (saját tapasztalat...). Ezek nyilván erősen túlzó és ostoba kijelentések, vannak azonban életünknek olyan vonulatai, amelyek tényleg nagy mértékben változtak az elmúlt tíz-tizenöt évben.

Gyerekként még az oltástól féltünk, felnőttként már inkább az orvosi számlától.


Mai telefonjaink már olyan tökéletes fotókat csinálnak, hogy családi képek helyett lábainkat örökíthetjük meg változatos pózokban.


Volt idő, amikor még ki kellett mozdulni a monitor elől, ha csinálni akartunk valamit.


A megosztás szó értelmezése radikálisan megváltozott a torrentkultúra megjelenésével.


Volt idő, amikor a gyerekek még az udvarig is hajlandók voltak elmenni, ha focizni akartak.


A férfiasság ma már nem ugyanazt jelenti...


Régen hívogattunk, ma meg csak írogatunk.


1991-ben egy felnőttfilm szereplőinek öltözéke, alatta pedig egy 2011-es tiniműsor szereplői.


Vajon melyik a jobb? Ha elég ügyes vagyok ahhoz, hogy minden zárolt karaktert és pályát feloldjak, vagy ha van elég pénzem, hogy megvegyem őket?


Bevallom, én azért még mindig kajálok néha náluk.


Hát igen, ma már a testedzés motivációi is mások.


Régen örültünk, ha sokáig fenn lehettünk, ma meg azt kívánjuk, bárcsak ne lenne annyi tanulnivaló, hogy sokáig fenn kelljen lennünk.


A tévéknek jobb volt az edzőjük...


De persze, van, ami soha nem változik. :)


Pozitív Nap - Hári Dániel

Forrás: Diply


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

A nagymamák néha kegyetlenül őszinték tudnak lenni, de valójában pont azért szeretjük őket, mert kendőzetlenül, a maguk nyers (és mégis bölcs) stílusában mondják ki az igazságot. Néhány netező összegyűjtötte a legbrutálisabb mondatokat, amik elhagyták nagymamák száját - ti is tegyétek hozzá a magatokét!

Nincs különbség köztünk és köztük: a sztárok igazi arca

Andrew H. Walker fotós bemutatta, hogy a sztárok valódi arca mennyire különbözik azoktól a fotóktól, melyeket nap mint nap látunk az újságokban. Valójában egy mondattal lehetne összegezni, olyanok mint mi.

Amiket a magas lányok maximálisan átéreznek

Nagyon mutatós és elegáns tud lenni az, ha egy lány magas, de persze tudjuk, hogy legalább ugyanannyi hátránya, mint előnye van annak, ha nem lógunk ki a modellek közül. Mivel jelen cikk íróját sem alacsony termettel áldotta meg az élet, már minden vicces élményt átélt, amit át kellett. Ezeket szedtük most csokorba - jelentkezzen, aki szintén megtapasztalt már egyet-kettőt!

13 kellemetlen élethelyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek meg

Az alacsony lányokra minden nap újabb veszélyek, kihívások leselkedned. Bosszankodhatnának egész nap, de semmivel se lenne jobb tőle, a legjobb megoldás ha humorosan fogják fel.

Ahogy még biztos nem láttad Ady egyik legjobb versét!

Arany János A walesi bárdok című költeménye után egy újabb magyar klasszikusnak is elkészült a főleg fiataloknak szánt feldolgozása, amely egyben fontos társadalmi kampány része is.


NAPI BOLDOGSÁG